07/05/2017

ΤΟΠΙΚΟ: Τα αποτελέσματα των μπαράζ και η συνέχεια

Αυτό το σαββατοκύριακο (6-7/5) διεξήχθησαν δύο αγώνες κατάταξης (μπαράζ) για την Α1' και τη Β' Κατηγορία ΕΠΣ Κέρκυρας. Τα αποτελέσματα και η συνέχεια έχουν ως ακολούθως:


• Α1' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Β' Φάση μπαράζ παραμονής (play out)


Πρώτος αγώνας:
Σάββατο 6 Μαΐου 2017
Γήπεδο ΕΠΣ Κέρκυρας, Κανόνι
ΑΠΣ Μπενίτσες - Βολίδα Κάτω Γαρούνα 1-2
Διαιτητής: Νίκος Πουλημάς


Σημείωση: Το παιχνίδι, στην ουσία διεξάγεται άνευ λόγου, μετά την πτώση του Αστέρα Πετριτή από την Γ' Εθνική. Ύστερα από το παραπάνω αποτέλεσμα, θα διεξαχθεί και δεύτερος αγώνας (την ερχόμενη Τετάρτη 10/5), σε ουδέτερο γήπεδο, χωρίς παράταση και πέναλτι, όπου νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που στα δύο παιχνίδια θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς (έξι ή τέσσερεις). Σε περίπτωση που τα σωματεία πετύχουν από μία νίκη, τότε υπερτερεί εκείνο το οποίο στην κανονική περίοδο τερμάτισε ψηλότερα, δηλαδή οι Μπενίτσες. Άρα, μετά το σαββατιάτικο αποτέλεσμα, οι Μπενίτσες χρειάζονται νίκη την Τετάρτη, ενώ η Βολίδα «βολεύεται» με νίκη ή ισοπαλία. Η ομάδα που θα «βγει» ηττημένη από αυτή τη διαδικασία, θα υποβιβαστεί στην Α' Κατηγορία, ενώ η νικήτρια θα παραμείνει στην Α1' Κατηγορία μόνο στην περίπτωση που (με κάποιο τρόπο) δεν πέσει ο Αστέρας Πετριτή από την Γ' Εθνική (ο οποίος, όμως, έχει ήδη υποβιβαστεί και μαθηματικά). Διαφορετικά, θα πέσει κι αυτή.
Το πρόγραμμα του δεύτερου αγώνα:
Τετάρτη 10 Μαΐου 2017
(Σε γήπεδο που θα οριστεί αύριο Δευτέρα 8/5)
17:00 ΑΠΣ Μπενίτσες - Βολίδα Κάτω Γαρούνα
(Αποτέλεσμα πρώτου ματς 1-2)


• Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Α' Φάση μπαράζ ανόδου (play offs)


Πρώτος αγώνας:
Κυριακή 7 Μαΐου 2017
Δημοτικό γήπεδο Στρογγυλής
Αστέρας Μωραϊτίκων - Αυγερινός Βαλανειού 0-4
Διαιτητής: Κώστας Τόμπρος


Σημείωση: Μετά το παραπάνω αποτέλεσμα, θα γίνει και δεύτερος μεταξύ των δύο ομάδων αγώνας (την προσεχή Τετάρτη 10/5), σε ουδέτερο γήπεδο αυτή τη φορά, δίχως παράταση και πέναλτι. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στα δύο ματς (δηλαδή έξι ή τέσσερεις) θα προαχθεί στην Α' Κατηγορία. Στην περίπτωση που τα δύο σωματεία πετύχουν από μία νίκη, τότε την άνοδο θα πάρει εκείνο που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος, δηλαδή ο Αστέρας Μωραϊτίκων. Άρα, έπειτα από το κυριακάτικο αποτέλεσμα, ο μεν Αστέρας χρειάζεται μόνο νίκη την Τετάρτη, ενώ ο δε Αυγερινός θέλει νίκη ή ισοπαλία.
Το πρόγραμμα του δεύτερου αγώνα:
Τετάρτη 10 Μαΐου 2017
Γήπεδο ΕΠΣ Κέρκυρας, Κανόνι
17:00 Αστέρας Μωραϊτίκων - Αυγερινός Βαλανειού
(Αποτέλεσμα πρώτου ματς 0-4)


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
26
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb