09/07/2017

ΝΑΟΚ: «Συνεχίζουμε σταθερά»!

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας, ενημερώνει τους φίλους του σωματείου σχετικά με τους αθλητές του συλλόγου που το τελευταίο χρονικό διάστημα βρέθηκαν σε αρκετά σημεία της χώρας για να συμμετάσχουν σε αγώνες των τμημάτων που διαθέτει (υδατοσφαίριση, ιστιοπλοΐα, κωπηλασία και κολύμβηση).

 

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως ακολούθως:
«Σε διαφορετικά σημεία της χώρας βρέθηκε ο ΝΑΟΚ τις τελευταίες δέκα ημέρες.
Η εφηβική ομάδα της υδατοσφαίρισης συμμετείχε στην γ' φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων στην Πάτρα, προχωρώντας περισσότερο από τις προβλέψεις και δίνοντας πρώτες ενδείξεις ενός αναπτυξιακού προγράμματος, που καθημερινά διαμορφώνεται με πολλά παιδιά στην εκμάθηση και στις ομάδες παίδων και μίνι παίδων και που αποβλέπει στην επιστροφή στην υγιή και στο χρόνο δοκιμασμένη αποδοτική λειτουργία του τμήματος.


Στην ιστιοπλοΐα, συμμετείχαμε με 4 αθλητές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία Όπτιμιστ ατην Αθήνα. Οι αθλητές μας [Σον Τσούκας, Άρης Σερμέτης, Περικλής Ζησιμάτος και Μανώλης Κάγκας] διακρίθηκαν, πετυχαίνοντας την ένταξη τους στο «χρυσό στόλο» της κατηγορίας τους. Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, διεκδίκησαν μέχρι την τελευταία μέρα την πρώτη θέση μεταξύ των αθλητών της περιφέρειας μας, διάκριση που θα σήμαινε και τη συμμετοχή τους στους Βαλκανικούς αγώνες. Τελικά στους Βαλκανικούς θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια και τη χώρα ο Σ. Τσούκας ως αθλητής του ΝΑΟΚ, αλλά τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους για τον όμορφο και δύσκολο αγώνα τους.


Στην κωπηλασία η συμμετοχή του τμήματος στην πανελλήνια αναπτυξιακή συνάντηση στη μακρινή σ' εμάς Μυτιλήνη ήταν ιδιαιτέρως πετυχημένη. Ο ΝΑΟΚ εμφανίσθηκε με 5 πληρώματα, από τα οποία τα 4 πέτυχαν τη συμμετοχή τους στους τελικούς. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μυτιλήνη η ομάδα του ΝΑΟΚ σάρωσε, αφού στη γενική βαθμολογία κατέκτησε τη 2η θέση και σε ατομικό επίπεδο οι κωπηλάτες κατέκτησαν: δυο χρυσά μετάλλια, ένα στο σκιφ παίδων με τον Σταμάτη Σώμα και ένα στο διπλό σκιφ με τους Θάνο Μπούζη και Κωνσταντίνο Λέπεση. Επίσης 4η θέση στο διπλό σκιφ παίδων με τον Ιάκωβο Μιχαλά και τον Γεράσιμο Πρίφτη,
7η θέση στο σκιφ κορασίδων με την Ραφαηλία Όρφανου και 7η θέση στο διπλό σκιφ παίδων με τον Δημήτρη Νικολούζο και τον Άγγελο Πέτα Στη γενική βαθμολογία ο ΝΑΟΚ κατέλαβε τη 2η θέση, γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα.


Στο επόμενο διάστημα συνεχίζουν σε άλλες αποστολές η κολύμβηση, η ιστιοπλοΐα, η κωπηλασία.
Κοινό σημείο όλων των προηγουμένων η αναπτυξιακή φιλοσοφία που σχεδιάστηκε με συστηματικότητα και χαρακτηρίζει πλέον τη λειτουργία του Ομίλου. Κάθε μέρα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στην κωπηλασία, στην ιστιοπλοΐα, στο ιστορικό κολυμβητήριο, χτίζεται και ανανεώνεται η δυναμική του Ομίλου. Συνεχίζουμε σταθερά με έργα, αξίες και συμπεριφορές που μάθαμε: σύμπνοια, εργατικότητα, συνεργασία, ψυχαγωγία.
Ο ΝΑΟΚ ενώνει, γιατί πάντοτε ακολουθεί την ιστορία του και την παράδοση του με προτεραιότητα τον άνθρωπο.»

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
18
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερασμος, Λεόντιος, Λεοντία, Λεοντίνα, Λεοντίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb