23/01/2018

Νέος …πονοκέφαλος για τον ΑΟΚ!

Νέο πρόβλημα για τον ΑΟΚ Κέρκυρα ο οποίος ως φαίνεται χάνει.. μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου τον Μάθιου Γκομέζ.


Ο έμπειρος δεξιός μπακ, ταλαιπωρείται εδώ και μήνες από πρόβλημα στον έσω πλάγιο,(συγκεκριμένα υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου) Η κατάστασή του 33χρονου Γάλλου επιδεινώθηκε καθώς ακολουθούσε κανονικά τις προπονήσεις, και συμμετείχε στα παιχνίδια της ομάδας του.


Ο Γκόμεζ την περασμένη Πέμπτη (18/1) υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και το γεγονός αυτό θα τον αφήσει «εκτός δράσης» για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Αυτό σημαίνει πως ο έμπειρος αμυντικός δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει το κερκυραϊκό σωματείο στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Μεγάλη Κατηγορία.

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb