23/01/2018

Εξαίρεση του Γιούργα ζητά ο ΟΦΑΜ!

Σε δύο ανακοινώσεις προέβη ο ΟΦΑΜ, με αφορμή την «σφαγιαστική» διαιτησία που δέχθηκε την περασμένη Κυριακή (21/1) στον εκτός έδρας αγώνα  της ομάδας, με αντίπαλο την Αναγέννηση Περιβολίου.

 

Οι Αγιομαθίτες ηττήθηκαν με 3-2, και το προφανές είναι πως χάρις στο εκ νέου «θαύμα» του Κωστάκη, λιγόστεψαν οι ελπίδες τους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αφού παρέμειναν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς .

 

Στα δελτία Τύπου που εξέδωσε η Διοίκηση του ΟΦΑΜ "φωτογραφίζοντας" τον ρέφερι Κώστα Γιούργα (αλλά μη αναφέροντας το όνομα του) τονίζει πως "δεν θα έπρεπε να μπαίνει σε αγωνιστικούς χώρους για να σφυρίξει", ενώ, στο δεύτερο ζητά την εξαίρεση του από τους αγώνες της ομάδας της.

 

Οι ανακοινώσεις του ΟΦΑΜ έχουν ως εξής:
1."Στο ίδιο έργο θεατές με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Αν υπήρχε λίγος σεβασμός προς εμάς τους ρομαντικούς που σπαταλάμε χρόνο και χρήμα για το μεράκι μας, το ποδόσφαιρο, τότε, αυτός ο κύριος δε θα έπρεπε να μπαίνει σε αγωνιστικούς χώρους και να σφυρίζει εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι έχει στοχοποιηθεί αμέτρητες φορές από πολλές ομάδες για τα αίσχη που κάνει, μετατρέποντας πολλές φορές τους φιλάθλους σε κάφρους-οπαδούς"
2."Η διοίκηση του ΟΦΑΜ, μετά από τη σφαγιαστική διαιτησία που είχε η ομάδα μας στον αγώνα του Περιβολίου απέναντι στην Αναγέννηση, από τον διαιτητή Κώστα Γιούργα, τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο εν λόγω διαιτητής είναι, πλέον, ανεπιθύμητος στους αγώνες του Ομίλου μας και γι' αυτό ζητάμε από την Επιτροπή Διαιτησίας την εξαίρεσή του από τα προσεχή παιχνίδια μας".

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
25
Μάιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb