23/01/2018

Πολιτικοί Γάμοι εκτός Δημαρχείου σε cafe-bars εστιατόρια, beach bars

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Κέρκυρας για τους χώρους τέλεσης πολιτικών γάμων μετά την αντικατάσταση της παρ.2 του άρθρου 5 του Π.Δ. 391/1982 (Α' 73) του νόμου υπό τον τίτλο " Τέλεση Πολιτικών γάμων", στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Η Κέρκυρα πρέπει και μπορεί να αποτελέσει έναν ελκυστικό προορισμό για ζευγάρια από όλο τον κόσμο, που θέλουν να τελέσουν τον πολιτικό γάμο τους στο νησί μας.

Ο Δήμος Κέρκυρας θέλοντας να ενισχύσει αυτήν την προοπτική, και παράλληλα την εικόνα του νησιού μας, ως ιδανικού προορισμού για την τέλεση γάμων, καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να τελούν γάμους στους χώρους τους, να απευθυνθούν στο Δήμο (γραφείο Δημάρχου και στα γραφεία Δημοτικών Ενοτήτων), προκειμένου να συμμετάσχουν στη σχετική διαδικασία. Η επιλογή των χώρων θα γίνει ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου».

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb