21/10/2018

«Βαρύ» το κλίμα για Φίλιππο Τάντη στον Πετριτή!

Οι δύο σερί ισοπαλίες που έχει φέρει ο Αστέρας Πετριτή στο Πρωτάθλημα της Α1' Κατηγορίας (2-2 εκτός έδρας με τον Αχιλλέα Νυμφών και επίσης 2-2 εντός έδρας με την Αναγέννηση Περιβολίου), έχουν δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση στο εσωτερικό του σωματείου, δεδομένου ότι μέσα σε μόλις μία εβδομάδα απώλεσε τέσσερεις πολύτιμους βαθμούς.


Οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr αναφέρουν ότι ο τεχνικός της ομάδας, Φίλιππος Τάντης, έχει περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση και πλέον το μέλλον του στον πάγκο των Πετριτιωτών θεωρείται επισφαλές και αβέβαιο.


Στις αμέσως επόμενες ημέρες (αν όχι ώρες), η Διοίκηση του Αστέρα αναμένεται να συζητήσει τι έφταιξε για τις δύο αυτές «γκέλες» και να λάβει απόφαση για το αν θα στηρίξει ή όχι τον Τάντη. Το ενδεχόμενο της αλλαγής προπονητή είναι ορατό, καθότι ευνοούν και οι χρονικές συγκυρίες, λόγω της διακοπής του Πρωταθλήματος για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
17
Ιανουάριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αντώνιος, Αντώνης, Αντώνας, Τόνης, Τόνυ, Αντωνάκος, Νάκος, Αντωνάκης, Αντωνία, Αντωνούλα, Τόνια, Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb