14/11/2018

Τριπλέτα μεταλλίων του SOLAR Καράτε Κέρκυρας

Τρία μετάλλια ήταν η συγκομιδή του 'SOLAR' -Κ.Κ.Σ, στο Πανελλήνιο Κύπελλο Έγχρωμων & Μαύρων ζωνών, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, στα Άνω Λιόσια .


Ο σύλλογος, που έχει ως υπεύθυνο τον Νίκο Τριανταφύλλου, συμμετείχε με πέντε νεαρά παιδιά, εκ των οποίων τα τέσσερα έλαβαν μέρος για πρώτη φορά και διακρίθηκαν.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κερκυραϊκού σωματείου είναι η ακόλουθη:
«Στα πλαίσια του αγωνιστικού προγραμματισμού, ο σύλλογος 'SOLAR' -Κ.Κ.Σ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ,βρέθηκε στο ολυμπιακό κέντρο πάλης Α.Λιοσίων όπου συμμετείχε με 5 αθλητές στο κύπελλο Εγχρώμων και μαύρων ζωνών που διοργάνωσε η Ελληνική ομοσπονδία καράτε.
Συγκεκριμένα στην αποστολή συμμετείχαν πέντε αθλητές σε δέκα κατηγορίες αποσπώντας 3 μετάλλια (1 χάλκινο και 2 ασημένια). Αναλυτικά:
• ΚΑΤΕΧΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ -ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατηγορία 8-7 kyu U14 ετών -50 kg και συμμετοχή ΚΑΤΑ U14 8-7 kyu
• ΜΕΣΣΙΑΝ ΕΙΡΗΝΗ-ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατηγορία 8-7 kyu 9 ετών -30kg και συμμετοχή ΚΑΤΑ 9ΕΤΩΝ 8-7kyu.
• ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ-ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατηγορία 8-7 kyu 9 ετών kumite -35kg και συμμετοχή κατηγορία 8-7 kyu ΚΑΤΑ
• ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 7 θέση κατηγορία ΚΑΤΑ 8 ετων 8-7kyu και συμμετοχή κατηγορία kumite 8-7 kyu 8 ετων -30kg.Οριακά εκτός μεταλλίων με εξαιρετική εμφάνιση.
• ΠΑΠΑΔΟΠΟΎΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 5 θέση ΚΑΤΑ κορασίδων 3-1 kyu 10ετων και 5 θέση kumite κορασίδων 10ετων 3-1kyu +35kg.Μία ανάσα από το βάθρο.
Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι για τους 4 από τους 5 αθλητές ήταν η <<παρθενική>> εμφάνιση σε ένα ομολογουμένως από τα ποιοτικότερα κύπελλα των τελευταίων ετών ,και την πολυπληθέστερη σε συμμετοχές διοργάνωση καράτε στην Ελλάδα.

Οι συγκυρίες πλέον αυξάνουν την δυναμική του αθλήματος το οποίο εντάσσεται ως Ολυμπιακό άθλημα το 2020 στο Τόκυο και μάλιστα το Σάββατο που αγωνίζονταν οι αθλητές μας το Ελληνικό καράτε σημείωσε μια τεράστια επιτυχία με την Ελληνίδα αθλήτρια
'Ελενα Χατζηλιάδου ,η οποία στέφθηκε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωταθλήτρια.»

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
26
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb