Το πρόγραμμα του Τελικού του Κυπέλλου - CorfuCorner.gr
17/04/2019

Το πρόγραμμα του Τελικού του Κυπέλλου

Η ΕΠΣ Κέρκυρας ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Τελικού του Κυπέλλου μεταξύ του Θιναλιακού Αχαράβης και του Αστέρα Πετριτή, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (20/4), στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού, στις 6 το απόγευμα.


Το σχετικό δελτίο Τύπου της Ένωσης, έχει ως εξής:
«Όπως ήδη ανακοινώθηκε ο φετινός τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ Κέρκυρας μεταξύ των σωματείων Α.Σ Θιναλιακός - Α.Ο Αστέρας Πετριτή θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, στις 6 το απόγευμα, στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας.

 

Αναφορικά με τη διεξαγωγή του αγώνα ανακοινώνουμε τα εξής:
• Πριν την έναρξη του αγώνα θα εμφανιστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
• Η είσοδος διαιτητών και ομάδων θα γίνει με τη συνοδεία μικρών παιδιών με στολές (από τις ακαδημίες των ομάδων, που θα τις συνοδεύουν αντίστροφα, δηλ. τα παιδιά του Α.Σ Θιναλιακού τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο Αστέρα Πετριτή και αντίστροφα).
• Στο ημίχρονο θα διεξαχθεί αγώνας επίδειξης μικρών παιδιών των 2 διαγωνιζόμενων ομάδων με ευθύνη του 4ου διαιτητή.
• Πριν την έναρξη του 2ου ημιχρόνου του αγώνα η Ε.Π.Σ Κέρκυρας θα τιμήσει το σωματείο Κρόνος Αργυράδων, για την ιστορική πρόκρισή του στη Φούτμπολ Λιγκ.
• Μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνει η επιλογή του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του αγώνα (με τη συνδρομή του Σ.Π.Π. Κέρκυρας).

• Θα ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων:
-Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής.
-Διαιτητές
-Φιναλίστ τελικού
-Κυπελλούχος


• Η είσοδος στο γήπεδο για μαθητές και φοιτητές θα είναι ελεύθερη.

 

• Οι φίλαθλοι του σωματείου Α.Σ Θιναλιακού θα καθίσουν στη δεξιά πλευρά της κερκίδας (όπως τη βλέπουμε από το αγωνιστικό χώρο) και οι φίλαθλοι του Α.Ο Αστέρα Πετριτή στην αριστερή πλευρά.

 

• Στο χώρο των επισήμων είσοδος θα γίνεται μόνο για όσους έχουν ειδική πρόσκληση.

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας όπως καθιερώθηκε, ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδά του θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιριστή του σωματείου της Α1 κατηγορίας, Βολίδα, Γιάννη Πάγκαλη, που τραυματίστηκε σοβαρά σε πρόσφατο αγώνα.»

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
7
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης, Γιουτζίν

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb