14/06/2019

Ανέλαβε το Περιβόλι ο Νίκος Αμανατίδης

Έχοντας τον Νίκο Αμανατίδη στην τεχνική της ηγεσία, θα πορευτεί η Αναγέννηση Περιβολίου τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Το site μας, είχε αποκαλύψει πρώτο τη συγκεκριμένη συνεργασία.


Προχθές Τετάρτη (12/6), δύο ημέρες μετά το «διαζύγιό» τους με τον Γιάννη Κουρή, οι Περιβολιάτες γνωστοποίησαν την πρόσληψη του Μακεδόνα προπονητή, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Όλυμπο, ενώ ως τεχνικός έχει δουλέψει στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Κέρκυρα, του Karpatselis F.C. και του Ολύμπου. Η Αναγέννηση αποτελεί την πρώτη ανδρική ομάδα της προπονητικής του σταδιοδρομίας. Έχει, λοιπόν, μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση! Με την προπονητική έχει ασχοληθεί και ο αδελφός του, Αποστόλης.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, η Διοίκηση του Βασίλη Κουλούρη πριν καταλήξει στην περίπτωση Αμανατίδη, είχε κουβεντιάσει και με τους Άκη Πανδή και Γιάννη Φλώρο.


Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου του συλλόγου της νότιας Κέρκυρας:
«Ο Α.Π.Σ. Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Αμανατίδη Νίκο. Είναι απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας, κάτοχος διπλώματος UEFA B και έχει εργαστεί με απόλυτη επιτυχία στις ακαδημίες του Α.Ο. Κέρκυρα.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της Αναγέννησης και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία».

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb