14/06/2019

Συμφώνησε με Κορομπόκη και Φραγκούλη ο Θιναλιακός

Πριν από μερικές εβδομάδες, το site μας είχε γράψει ότι επιθυμία της Διοίκησης του Θιναλιακού είναι να μην αλλάξει (στο τεχνικό κομμάτι) η επιτυχημένη συνταγή που οδήγησε στο νταμπλ. Τα πράγματα, λοιπόν, δείχνουν να έχουν ξεκαθαρίσει!


Βάσει των πηγών μας, το Δ.Σ. του συλλόγου της Αχαράβης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία τόσο με τον προπονητή, Παναγιώτη Κορομπόκη (ΦΩΤΟ), όσο και με τον άμεσο συνεργάτη του, Δημήτρη Φραγκούλη, που υπήρξαν οι «αρχιτέκτονες» της θριαμβευτικής πορείας την ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Επομένως, απομένουν τα τυπικά προκειμένου να επισημοποιηθεί και να ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας του σωματείου με τον Αθηναίο και τον Βολιώτη.


Από ‘κει και πέρα, σε εκκρεμότητα είναι το αν θα παραμείνει ο Χρήστος Βάσαλος στο πόστο του προπονητή των τερματοφυλάκων των «πορτοκαλί». Η συμβολή του στην ποιοτική βελτίωση των πορτιέρο της ομάδας, Γιώργου Αργυρού και Σπύρου Σόκαλη, υπήρξε τεράστια και στις επόμενες μέρες θα φανεί το «τι μέλλει γενέσθαι» με την περίπτωσή του.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb