16/06/2019

Αλλαγή δεδομένων για Πανδή στις Νυμφές

Μετά το τέλος των πρόσφατων play out της Α1' Κατηγορίας, η αποχώρηση του Ευγένιου (ή Άκη) Πανδή από την τεχνική ηγεσία του Αχιλλέα Νυμφών, έμοιαζε να είναι το πιο πιθανό σενάριο. Οι δύο πλευρές ήταν μεν ευχαριστημένες από τη συνεργασία τους, ωστόσο ο Λευκιμμιώτης προπονητής έδειχνε να έχει κουραστεί από το γεγονός ότι όχι μόνο στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά κυρίως στους αγώνες της, είχε ελάχιστους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, με συνέπεια να προβληματίζεται έτονα για τον καταρτισμό της εντεκάδας.


Πάντως, τις τελευταίες μέρες τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει και το κλίμα να έχει αντιστραφεί, καθώς -βάσει του ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR - το ενδεχόμενο να παραμείνει ο 48χρονος τεχνικός στον πάγκο των Νυμφιωτών, για τρίτη σερί σαιζόν, φαντάζει ως πολύ ορατό.


Κάτι που ενισχύει την θετική εξέλιξη των πραγμάτων, είναι και το ότι ο Πανδής φέρεται να έχει απορρίψει τις πρόσφατες προτάσεις ορισμένων άλλων συλλόγων της Α1' (όπως του Ολύμπου και της Αναγέννησης Περιβολίου), απαντώντας τους ότι αναμένει να κουβεντιάσει με τη νέα Διοίκηση του Αχιλλέα. Είμαστε, λοιπόν, εν αναμονή...


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
28
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb