17/06/2019

Με Χονδρογιάννη κουβεντιάζει η Ολυμπιάδα

Τις τελευταίες μέρες, η Ολυμπιάδα Καρουσάδων έχει εντείνει τις προσπάθειές της για την πρόσληψη ενός αξιόλογου προπονητή και οι πληροφορίες του CORFUCORNER.GR αναφέρουν πως το ενδιαφέρον των «κυανολεύκων» έχει επικεντρωθεί στον Γιάννη Χονδρογιάννη, ο οποίος είχε ξανακαθίσει στον πάγκο της ομάδας πριν από τρία χρόνια.


Όπως μαθαίνουμε, ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί τον... διακαή πόθο του νέου Προέδρου του σωματείου, Σπύρου Καρκαμπούνα και μάλιστα οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Φημολογείται ότι η περίπτωση Χονδρογιάννη βρίσκεται σε καλό δρόμο για τους Καρουσαδίτες, όμως τίποτα ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί.


Εδώ, να επισημανθεί ότι, βάσει των πηγών μας, το προηγούμενο διάστημα οι ιθύνοντες της Ολυμπιάδας προσέγγισαν κι άλλους εξαίρετους προπονητές, όπως τους Σάββα Σιδερόπουλο και Γιάννη Κουρή, ωστόσο «εισέπραξαν» αρνητικές απαντήσεις. Από τον μεν Μαντουκιώτη, διότι είχε «κλείσει» στον ΟΦΑΜ και από τον δε Λευκιμμιώτη, λόγω απόστασης.


Να αναφέρουμε, τέλος, ότι πριν από μερικές μέρες (και συγκεκριμένα την Πέμπτη 6 Ιουνίου), ο Γιάννης Χονδρογιάννης ταξίδεψε στην Αθήνα, ούτως ώστε να κουβεντιάσει με εκπροσώπους της Διοίκησης νεοφώτιστης ομάδας της Γ' Εθνικής, από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, που του έκαναν επίσημη πρόταση συνεργασίας. Εν τέλει, οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία, όχι μόνο για το οικονομικό κομμάτι, αλλά κυρίως επειδή ο 59χρονος τεχνικός δεν είναι εύκολο να βρίσκεται τόσο μακριά από την Κέρκυρα, λόγω προσωπικών του ζητημάτων.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
28
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb