19/06/2019

Για εξαπάτηση καταγγέλλει τον ΑΟΚ Κέρκυρα ο δικηγόρος του Αρτυματά!

Συζητήθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το αίτημα για επιβολή ποινών εις βάρος του ΑΟΚ Κέρκυρα, το οποίο υποβλήθηκε από τον Κωστάκη Αρτυματά, που είχε φορέσει την κυανέρυθρη φανέλα την προπερασμένη ποδοσφαιρική περίοδο. Αυτά που ειπώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, ήταν... εξωφρενικά!


Ο δικηγόρος του διεθνούς Κύπριου αμυντικού χαφ, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, κατήγγειλε την κερκυραϊκή ΠΑΕ ότι έβαζε χρήματα στον λογαριασμό του πελάτη του, όμως τα... έπαιρνε πίσω!


Τον περασμένο Δεκέμβρη, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε κάνει δεκτή την ανταίτηση του ΑΟΚ Κέρκυρα και είχε αποφασίσει όπως ο Αρτυματάς εξοφληθεί σε τέσσερις δόσεις το ποσό των 47.713 ευρώ. Τον Γενάρη, ο παίκτης απέσυρε το αίτημα ενεργοποίησης ποινών εις βάρος των «Φαιάκων», όταν πληρώθηκε την πρώτη δόση. Όμως, την Τετάρτη 22 Μαΐου το επανέφερε. Ο λόγος; Όπως κατηγόρησε τον ΑΟΚ ο δικηγόρος του παίκτη, κ. Χατζηιωάννου, η ΠΑΕ κατέθετε τα λεφτά στον τραπεζικό λογαριασμό του και αμέσως τα έπαιρνε πίσω!


Αρχικά, ο νομικός εκπρόσωπος του Κωστάκη Αρτυματά χαρακτήρισε το θέμα «πολύ σοβαρό» και ζήτησε την επιβολή των αυστηροτέρων ποινών που προβλέπει το άρθρο 16β του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών, δηλαδή απαγόρευση μεταγραφών, αποβολή ή υποβιβασμός. Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηιωάννου... «Ο ποδισφαιριστής πληρώθηκε την πρώτη δόση από την Κέρκυρα. Η ΠΑΕ ερχόταν σε επαφή μόνο με εμένα και μου έστελνε τις καταβολές από την τράπεζα. Η δεύτερη, η τρίτη και η τέταρτη δόση φέρονται ότι πληρώθηκαν. Όταν καταβλήθηκε η τέταρτη δόση, ο παίκτης πήγε στην τράπεζα για να ζητήσει την κατάσταση του λογαριασμού του, αλλά προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε πως μόνον η πρώτη δόση είχε μπει στον λογαριασμό. Έχω και τα απαραιτητα έγγραφα που το αποδεικνύουν αυτό. Τι έκανε η ΠΑΕ; Έβαζε τα χρήματα και τα ξαναέπαιρνε πίσω. Αυτό γίνεται μέσω e-banking. Στέλνεις τα λεφτά, την απόδειξη και σε 5 λεπτά ανακαλείς την πληρωμή».


Κατόπιν, ο δικηγόρος του Αρτυματά επισήμανε: «Η βαθμολογία της Football League έχει πλέον επικυρωθεί. Περίμενα να λήξει το Πρωτάθλημα. Τον πελάτη μου, τον εξαπάτησαν και τον παραπλάνησαν. Πολλές φορές, οι απατεώνες βάζουν τα χρήματα την Παρασκευή, που έχουν VALEUR. Η μεταφορά φερόταν ότι έγινε στην Eurobank. Θα σας προσκομίσω έγγραφο από την τράπεζα ότι τα λεφτά δεν έχουν μπει».


Ο κ. Χατζηιωάννου σκοπεύει να «κυνηγήσει» την υπόθεση ακόμη και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, επιδιώκοντας την τιμωρία της κερκυραϊκής ομάδας.


Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα συζητήθηκε και το αίτημα ενεργοποίησης ποινών, το οποίο υπέβαλλε κατά του ΑΟΚ ο Κύπριος επιθετικός, Νέστορας Μυτίδης.


Πηγή: Ιστοσελίδα FLNEWS.GR

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb