13/07/2019

Ο Καραϊσαρλής ξεκαθάρισε την θέση του στους «Τιτάνες»

Χθες Παρασκευή (12/7) το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στο Καββαδίειο Πολιτιστικό Κέντρο των Αργυράδων συνάντηση του Γιάννη καραϊσαρλή με εκπροσώπους του Συνδέσμου Φιλάθλων «Τιτάνες».


Όπως μας ανέφερε ο Πρόεδρος του Κρόνου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του σήμερα Σάββατο το πρωί, ξεκαθάρισε την θέση του στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, επισημαίνοντάς τους ότι μόνος του αδυνατεί να επωμιστεί το οικονομικό βάρος για τη συμμετοχή του συλλόγου στο Πρωτάθλημα της Football League.


Ο κ. Καραϊσαρλής τόνισε προς τους «Τιτάνες» ότι έχει πια κουραστεί να ακούει λόγια και υποσχέσεις. Τους είπε πως από τη στιγμή που δεν βρίσκει ενδιαφέρον και στήριξη από πουθενά, τότε προτίθεται να αποχωρήσει από το σωματείο. Ανέφερε εξάλλου ότι οι λύσεις για τον Κρόνο είναι πλέον μόνο δύο: είτε να πωληθεί ο ΑΦΜ της ΠΑΕ σ' εκείνους που έχουν δείξει ενδιαφέρον, είτε να παραδώσει τα... κλειδιά της ομάδας και οι «μπλε» να πέσουν δύο Κατηγορίες, δηλαδή στην Α1' ΕΠΣ Κέρκυρας.


Βάσει των όσων μας είπε ο Δραμινός παράγοντας, αύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, θα συναντηθεί εκ νέου με τους οργανωμένους φίλους του Κρόνου Αργυράδων, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
9
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Άννα, Αννούλα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Άννα Μαρία, Ανέζα, Ανεζούλα, Ανεζίνα, Ανεζινιώ, Αναΐς

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb