13/07/2019

Σήμερα Σάββατο απαντάει στις Μπενίτσες ο Σπύρος Γιαννούλης

Ο ΑΠΣ Μπενίτσες «αλλάζει σελίδα» και περνάει σε νέα εποχή, καθώς αποχώρησε από την προεδρία ο Θεόδωρος Κοντός (έπειτα από μια προβληματική και αποτυχημένη θητεία) και το σωματείο φαίνεται να έχει ξεπεράσει την κρίση και να βρίσκει τον δρόμο του, αφού έχει περάσει σε άλλα χέρια.


Το καινούργιο Δ.Σ. έχει θέσει σε προτεραιότητα το θέμα του προπονητή και επιθυμία των διοικούντων είναι να συνεχιστεί η συνεργασία της ομάδας με τον πολύπειρο Σπύρο Γιαννούλη, για τρίτη συνεχόμενη σαιζόν.


Όπως αναφέρουν οι πηγές του CORFUCORNER.GR, ο 68χρονος (γεννηθείς στις 24 Αυγούστου 1951) Στρογγυλιάτης τεχνικός, παρότι αρχικά ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στους «μελανόλευκους», εν τούτοις πλέον καλοσκέφτεται την πρόταση που του έγινε. Την απόφασή του για το αν θα συνεχίσει ή όχι στις Μπενίτσες, ο Γιαννούλης αναμένεται να την ανακοινώσει στο Συμβούλιο σήμερα Σάββατο (13/7) το βράδυ.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
9
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Άννα, Αννούλα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Άννα Μαρία, Ανέζα, Ανεζούλα, Ανεζίνα, Ανεζινιώ, Αναΐς

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb