14/07/2019

ΑΟΚ Κέρκυρα: Προσφυγές και από Αναστόπουλο, Σανδραβέλη, Θεοδωράκη

Ο... χορός των προσφυγών, καλά κρατεί στον ΑΟΚ Κέρκυρα, καθώς νομικά κατά της ΠΑΕ αναγκάστηκε να κινηθεί και ο πρώην προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος (ΦΩΤΟ).


Ο έμπειρος τεχνικός διεκδικεί από τους «Φαίακες» τα δεδουλευμένα του για το δίμηνο 9 Φεβρουαρίου μέχρι 9 Απριλίου που δούλεψε σ' αυτούς. Υπενθυμίζουμε ότι είχε προσληφθεί από τον Γιώργο Λιμπάντση, ο οποίος ωστόσο στα τέλη του Φλεβάρη «λάκισε», αφήνοντας πίσω του πάρα πολλές εκκρεμότητες.


Ο «Αλενατόρε» είχε αποσπάσει τη διαβεβαίωσγ από τον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Λάμπρο Γεωργακόπουλο, ότι θα πληρώνονταν μόλις η ομάδα θα άλλαζε ιδιοκτησιακό καθεστώς. Έκανε μεγάλη υπομονή, είδε και αποείδε, όμως εν τέλει αποφάσισε να ακολουθήσει τη δικαστική οδό.


Η υπόθεση του «Αναστό» πρόκειται να συζητηθεί αύριο Δευτέρα (15/7), στην ΠΕΕΟΔ. Το ίδιο και οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Σανδραβέλη και Δημήτρη Θεοδωράκη, που επίσης απευθύνθηκαν στο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ, προκειμένου να διασφαλίσουν τα λεφτά που τους χρωστάει ο ΑΟΚ.


Η λίστα με τις προσφυγές εναντίον των «κυανέρυθρων» είναι μακροσκελής και κυριολεκτικά έχει... χαθεί το μέτρημα!


Στο μεταξύ, εξώδικο στην κερκυραϊκή ΠΑΕ έχει αποστείλει ο Σάββας Σιατραβάνης, απαιτώντας να του καταβληθούν τα οφειλόμενα. Η υπόθεσή του αναμένεται να συζητηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.


Να σημειωθεί εδώ ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 27χρονος δεξιός εξτρέμ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Παναχαϊκή. Πάντως, για να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσει την ελευθέρας του από τον ΑΟΚ Κέρκυρα, αφού το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2020.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
16
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Μόδεστος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb