14/07/2019

Παραμένει στις Μπενίτσες με τρεις όρους ο Σπ. Γιαννούλης

Για τρίτη συνεχόμενη σαιζόν, ο Σπύρος Γιαννούλης θα κρατάει τα... χαλινάρια του ΑΠΣ Μπενίτσες, στην Α' Κατηγορία ΕΠΣ Κέρκυρας.


Όπως είχε αποκαλύψει το CORFUCORNER.GR, ο 68χρονος τεχνικός είχε χθες Σάββατο (13/7) το βράδυ συνάντηση με το νέο Δ.Σ. των «μελανολεύκων» και απάντησε καταφατικά στην πρόταση που του είχε γίνει για να παραμείνει στον πάγκο των Μπενιτσών. Πρώτα, όμως, για να πει το «ναι», έθεσε τρεις προϋποθέσεις.


Ποιες ήταν αυτές; Πρώτον, να «κλείσουν» όλες οι εκκρεμότητες της περασμένης περιόδου. Δεύτερον, να διατηρηθούν στο δυναμικό της ομάδας όλοι οι ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, ενώ αν για οιονδήποτε λόγο αποχωρήσει κάποιος, να αντικατασταθεί. Και τρίτον, η Διοίκηση να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η ομάδα να μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα από πέρυσι.


Ο Γιαννούλης δεν απαίτησε μεταγραφική ενίσχυση των Μπενιτσών, αφήνοντας το συγκεκριμένο θέμα στη διακριτική ευχέρεια του Δ.Σ., ανάλογα με τις δυνατότητες που υπάρχουν και με τις ανάγκες που θα προκύψουν.


Οι όροι του πολύπειρου Στρογγυλιάτη προπονητή κρίθηκαν ως απόλυτα λογικοί κι έγιναν αποδεκτοί από το Συμβούλιο του σωματείου κι έτσι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία κι έδωσαν τα χέρια.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Μόδεστος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb