16/07/2019

Σας βλέπουνε ρεεεεε…

Χθες Δευτέρα, σε άρθρο μας στην ιστοσελίδα μας, είχαμε «κράξει» την ΕΠΣ Κέρκυρας επειδή δεν είχε δημοσιοποιήσει τις προκηρύξεις της επερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.


Μετά το δημοσίευμά μας, η Ένωση έσπευσε να ανακοινώσει τις προκηρύξεις, ωστόσο οι άνθρωποι, μέσα στη βιασύνη και την... πρεμούρα τους, έκαναν προχειροδουλειά! Έτσι, στην προκήρυξη αναγράφεται ότι τα τοπικά Πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν τι σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου, όμως έχει γίνει λάθος, διότι η 29η πέφτει Κυριακή και η 30ή πέφτει Δευτέρα!


Η σωστή ημερομηνία της έναρξης των Πρωταθλημάτων, είναι το σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου. Εκεί στην ΕΠΣΚ, έχουν χάσει τα... αυγά και τα πασχάλια! Κυριολεκτικά, εκτός τόπου και χρόνου είναι!


Κύριοι της Διοίκησης Ποζίδη, προτού δημοσιοποιήσετε ένα τόσο σημαντικό έγγραφο, όπως είναι η προκήρυξη, θα έπρεπε να τσεκάρετε τι έχετε γράψει. Δεν βαρεθήκατε να εκτίθεστε και να ρεζιλεύεστε;

 

 


 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
9
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Άννα, Αννούλα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Άννα Μαρία, Ανέζα, Ανεζούλα, Ανεζίνα, Ανεζινιώ, Αναΐς

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb