17/07/2019

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Οι Κατηγορίες αυξήθηκαν, η Κέρκυρα έμεινε στάσιμη!

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι πίνακες των Εθνικών Κατηγοριών, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο (2019-2020). Εκείνο που παρατηρούμε, είναι ότι σε γενικές γραμμές η κερκυραϊκή διαιτησία παραμένει στάσιμη, παρότι πάρα πολλές ΕΠΣ αύξησαν τον αριθμό των εκπροσώπων τους.


Το ευχάριστο είναι ότι ο Πέτρος Νικόπουλος προβιβάστηκε από τον πίνακα της 4ης Κατηγορίας σ' εκείνον της 3ης. Επίσης, είναι θετικό ότι ο Νίκος Πουλημάς (Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΚ) προήχθη από τον πίνακα των παρατηρητών διαιτησίας της 3ης Κατηγορίας σ' αυτόν της 2ης.


Το δυσάρεστο είναι ότι οι Χάρης Σκορδίλης και Κώστας Γιούργας δεν πήραν προαγωγή στην 1η και τη 2η Κατηγορία αντίστοιχα, ενώ ο Τάσος Κάκος παρέμεινε εκτός πινάκων παρατηρητών διαιτησίας. Παρόλο που με την πρόσφατη αναδιάρθρωση τα Εθνικά Πρωταθλήματα αυξήθηκαν από τρία σε τέσσερα, εν τούτοις ο αριθμός των ρέφερι που εκπροσωπούν την Κέρκυρα είναι ακριβώς ο ίδιος με πέρυσι, την ώρα που οι περισσότερες Ενώσεις κατάφεραν να προωθήσουν τους διαιτητές τους.


Εδώ, ξανάρχεται στο προσκήνιο η ανικανότητα της Διοίκησης του Παναγιώτη Ποζίδη να προασπίσει τα συμφέροντα της κερκυραϊκής διαιτησίας. Η επιλογή του Προέδρου της ΕΠΣΚ να πηγαίνει συνεχώς κόντρα στην ΕΠΟ, έχει βλάψει το ποδόσφαιρο της Κέρκυρας, σ' όλους τους τομείς...


Ας δούμε όλους τους ρέφερι της ΕΠΣΚ στους πίνακες των Εθνικών Κατηγοριών, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020:
• ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: -
• ΒΟΗΘΟΙ 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: -
• ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: -
• ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: -
• ΒΟΗΘΟΙ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Θεοχάρης Σκορδίλης
• ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Νίκος Κούλιας, Νίκος Πουλημάς
• ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Κώστας Γιούργας, Πέτρος Νικόπουλος
• ΒΟΗΘΟΙ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Γεράσιμος Μιχαλάς, Γιάννης Μίχος
• ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: -


Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ & ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
9
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Άννα, Αννούλα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Άννα Μαρία, Ανέζα, Ανεζούλα, Ανεζίνα, Ανεζινιώ, Αναΐς

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb