18/07/2019

Στην Α’ Κατηγορία σκέφτεται να συμμετάσχει η ΑΕ Φαιάκων

Μπορεί η Διοίκηση της ΑΕ Φαιάκων, παρά τις δυσχέρειες που υπάρχουν, να αποφάσισε να «κατεβάσει» κανονικά την ομάδα στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας της επερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου, ωστόσο είναι άγνωστο ακόμη σε ποιο Πρωτάθλημα θα λάβει μέρος.


Τον περασμένο Απρίλη, η «Ένωση» πέτυχε την προαγωγή της από την Α' Κατηγορία στην Α1', μέσω της διαδικασίας των play offs, όμως σε επικοινωνία που είχε το CORFUCORNER.GR με ανθρώπους του σωματείου, μας ανέφεραν πως στις σκέψεις τους είναι εν τέλει η ομάδα να αρνηθεί τον προβιβασμό και να δηλώσει συμμετοχή στην Α' ΕΠΣΚ, για οικονομικούς και για αγωνιστικούς λόγους. Το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.


Εάν κι εφόσον η ΑΕ Φαιάκων δεν μετάσχει στην Α1', τότε την θέση της θα καταλάβει ένας εκ των ηττημένων των play offs της περασμένης σαιζόν στην Α΄ΕΠΣΚ, δηλαδή ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου ή η ΑΕ Καναλίων, που θα κληθούν να αναμετρηθούν σε νοκ άουτ αγώνα μπαράζ, σε ουδέτερο γήπεδο.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
9
Δεκέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Άννα, Αννούλα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Άννα Μαρία, Ανέζα, Ανεζούλα, Ανεζίνα, Ανεζινιώ, Αναΐς

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb