01/08/2019

Ημιτελές παραμένει το γήπεδο του Ολύμπου

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που διακόπηκαν οι εργασίες στο γήπεδο του Ολύμπου, στην Καλλιθέα Καναλίων και στο διάστημα που μεσολάβησε, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στο θέμα.


Η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα είχε ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου και σταμάτησε ξαφνικά στις 5 Ιουλίου. Ο εργολάβος παράτησε ημιτελές το έργο, προφανώς επειδή η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δεν του κατέβαλε τα χρήματα που προέβλεπε η σύμβαση.


Έτσι, τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες ο μισός αγωνιστικός χώρος είναι στρωμένος με ολοκαίνουργιο χορτάρι, ενώ ο άλλος μισός είναι χωμάτινος και... κόβουν βόλτες τα μυρμήγκια!


Αυτή η εικόνα είναι άκρως προσβλητική για τον κερκυραϊκό αθλητισμό και τρομερά απαξιωτική για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο!


Η όλη κατάσταση έχει προκαλέσει τον έντονο και δικαιολογημένο προβληματισμό των ανθρώπων του Ολύμπου, οι οποίοι ευελπιστούν ότι οι γραφειοκρατικές «αγκυλώσεις» θα ξεπεραστούν και πολύ σύντομα οι εργασίες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν, ούτως ώστε να μπορέσει να ξαναλειτουργήσει το γήπεδο.


Όπως μας ανέφερε διοικητικό στέλεχος του ιστορικού συλλόγου, στην περίπτωση που το έργο δεν τελειώσει και παραδοθεί άμεσα, τότε οι ομάδες του Ολύμπου και της Θύελλας, καθώς και η Ακαδημία, θ' αναγκαστούν να κάνουν προπονήσεις και προετοιμασία στο μισό γήπεδο!


Αυτά τα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στο... Κερκυραστάν, εν έτη 2019. Καλή μας νύχτα...


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
6
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Λυκίας, Λυκία, Λύκιος, Σάτυρος, Σάτος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb