18/08/2019

Κωλοτούμπες Κάντα αλά… Πετρούνια!

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Πρόεδρος του ΑΟ Κάβου, Δημήτρης Κάντας, είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να μη λάβει μέρος η ομάδα στην Α1' Κατηγορία, αλλά στην Α', άνευ λόγου και αιτίας.


Η ακατανόητη εκείνη απόφαση του κυρίου Κάντα, είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο σωματείο, κυρίως δε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με συνέπεια την παραίτηση του τότε προπονητή και την οικειοθελή αποχώρηση ορισμένων «πρωτοκλασάτων» παικτών.


Φαίνεται, όμως, πως στη συνέχεια, ο Πρόεδρος το καλοσκέφτηκε, κατάλαβε την γκάφα του και άλλαξε γνώμη. Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, ο Κάβος δηλώθηκε κανονικά στην Α1'. Πολύ κακό για το τίποτα, δηλαδή!


Αυτή η... φαρσοκωμωδία, επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Δεν λέμε, στην αρχή γελάσαμε, αλλά πλέον το έργο αρχίζει να γίνεται βαρετό! Νησάφι πια...


Υπενθυμίζουμε ότι για το Σάββατο 2 Μαρτίου (επίσης δίχως να συντρέχει λόγος) ο Δημήτρης Κάντας είχε συγκαλέσει έκτακτη συγκέντρωση του ΑΟ Κάβου, με σκοπό να προτείνει την αποχώρηση της ομάδας από το Πρωτάθλημα, όπως αναφέρονταν στην σχετική ανακοίνωση του Προέδρου. Είχε προκληθεί και τότε αναστάτωση στο εσωτερικό του συλλόγου, αλλά ο κύριος Κάντας μάλλον μετάνιωσε και δεν εφάρμοσε την «απειλή» του, αφού η ομάδα είχε παραμείνει κανονικά στην Α1'. Πολύ κακό για το τίποτα κι εδώ...


Τέτοιες επικές κωλοτούμπες, αγαπητέ κύριε Κάντα, θα τις ζήλευε και ο Λευτέρης Πετρούνιας!!! Χοοοοοοοοοπ...

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
18
Φεβρουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αγαπητός, Αγαπητή, Λέων, Λέοντας, Λεοντάριος, Λεοντάρης, Λεοντόκαρδος, Λέος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb