Έτοιμο το γήπεδο του Ολύμπου! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ) - CorfuCorner.gr
27/09/2019

Έτοιμο το γήπεδο του Ολύμπου! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Επιτέλους! Έστω και στο... παρά πέντε, το γήπεδο του Ολύμπου, στην Καλλιθέα Καναλίων, είναι έτοιμο για χρήση.


Στον αγωνιστικό χώρο ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, αφού το έργο παρέμενε ημιτελές από τις 5 Ιουλίου.


Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων τακτοποίησε την εκκρεμότητα που υπήρχε με την εργολήπτρια εταιρία και η εργολάβος ξαναμπήκε στο γήπεδο στις 16 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας εις πέρας την αποστολή της.


Η εξέλιξη αυτή, ανακουφίζει ιδιαίτερα τον Όλυμπο και την Θύελλα, όχ μόνο διότι επιστρέφουν στο «σπίτι» τους, αλλά κι επειδή θα πάψουν να πληρώνουν τα... μαλλιοκέφαλά τους για να φιλοξενούνται στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού.


Το γήπεδο θα εγκαινιαστεί επίσημα αύριο Σάββατο (28/9), με τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ Ολύμπου - Αχιλλέα Νυμφών, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1' τοπικής Κατηγορίας.


Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, το συγκεκριμένο γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί τόσο και από τον ΑΠΣ Μπενιτσών για προπονήσεις και αγώνες, όσο και από την ομάδα Κ19 του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα για προπονήσεις.


Ο συνεργάτης του CORFUCORNER.GR, Αντώνης Καρύδης, βρέθηκε σήμερα Παρασκευή στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Καλλιθέας Καναλίων και «τράβηξε» τις παρακάτω φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
24
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αθηναγόρας, Χριστίνα, Χριστιάνα, Κριστιάνα, Χρίστα, Κρίστα, Χρίστη, Κρίστη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb