02/10/2019

Μην συγχίζετε άλλο τον κοσμάκη!

Από τον Ιούνιο του 2018, η Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη έχει νοικιάσει το ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού σε επιχειρηματίες, ωστόσο έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο μπέρδεμα αναφορικά με την ονομασία των εν λόγω αθλητικών εγκαταστάσεων!


Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η Ένωση, στις επίσημες ανακοινώσεις της, αναφέρει το γήπεδο ως «Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΚ». Την ίδια ακριβώς ώρα, οι μισθωτές του γηπέδου, στα δελτία Τύπου τους, στα διαφημιστικά τους σποτ και στις συνεντεύξεις τους, αποκαλούν το γήπεδο ως «Sfakianakis Football Athletic Club».


Είναι προφανές ότι η μία από τις δύο πλευρές έχει κάνει λάθος! Είναι επίσης αυτονόητο ότι η μία από τις δύο πλευρές έχει κάνει... πατατιά, παραμερίζοντας την μεταξύ τους συμφωνία!


Το γεγονός αυτό, μπορεί να φαντάζει ασήμαντο, όμως προξενεί σύγχυση και πολύ άσχημη εντύπωση στο επικοινωνιακό κομμάτι...


Κύριοι, καθίστε ως ώριμοι άνθρωποι και «βρείτε τα» αναμεταξύ σας! Αποφασίστε από κοινού για την επωνυμία του αθλητικού κέντρου. Σταματήστε επιτέλους να παραπλανείτε τον κοσμάκη!

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
6
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Λυκίας, Λυκία, Λύκιος, Σάτυρος, Σάτος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb