15/10/2019

Συμφώνησαν με Τάσο Βενέτη οι Αυλιώτες!

Σε ένα σπουδαίο deal ήρθε ο Οδυσσέας Αυλιωτών, ο οποίος ενέταξε στο διοικητικό του δυναμικό τον Τάσο Βενέτη. Επιβεβαιώθηκε έτσι το από τις 11 Οκτωβρίου αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR.


Βάσει των πληροφοριών μας, χθες Δευτέρα (14/10) το βράδυ ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα απάντησε θετικά στην πρόταση συνεργασίας που του έγινε από το Δ.Σ. στο τέλος της περασμένης εβδομάδας. Πιάνει δουλειά από σήμερα Τρίτη, όπου αναμένεται να παραστεί στην προπόνηση της ομάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Αυλιωτών, στις 4 το απόγευμα.


Όπως μαθαίνουμε, ο Βενέτης συμφώνησε με τους Αυλιωτινούς να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή του σωματείου, ενώ παράλληλα θα είναι και άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας, Κώστα Αυλωνίτη, αφού στα μελλοντικά του σχέδια είναι να ασχοληθεί με την προπονητική και θέλει σιγά-σιγά να μπει στο κλίμα.


Μάλιστα, η Διοίκηση φέρεται να πρότεινε στον 39χρονο Λαρισαίο να φέρει και το δελτίο του στον σύλλογο, ούτως ώστε στην περίπτωση που παραστεί ανάγκη, να δηλωθεί ως ποδοσφαιριστής και να αγωνιστεί.


Όπως γίνεται αντιληπτό, η συνεργασία του Τάσου Βενέτη με τον Οδυσσέα Αυλιωτών, είναι ποικιλόμορφη και «πληθωρική». Στόχοι του είναι να οργανώσει το σωματείο, να βοηθήσει την ομάδα να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία στις φετινές διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας και να μπουν τα θεμέλια για κάτι καλύτερο του χρόνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μια από τις πρώτες κινήσεις που θέλει να κάνει, είναι να ενισχύσει το ρόστερ στις θέσεις όπου έχουν εντοπιστεί σημαντικές αδυναμίες.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
8
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Παγκράτιος, Παγκρατία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb