14/11/2019

«Βούλιαξε» το ενωσιακό, αναβλήθηκε το Νέος 2017 – ΓΕΘ

Μπορεί ο αγωνιστικός χώρος του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΚ να είναι ουσιαστικά καινούργιος, αφού ανακατασκευάστηκε πριν από 15 μήνες (τον Αύγουστο του 2018), ωστόσο η κακοκαιρία του προηγούμενου διημέρου έβγαλε το γήπεδο... off!


Έτσι λοιπόν, εξαιτίας της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού τερέν, δεν κατέστη χθες Τετάρτη (13/11) εφικτή η διεξαγωγή του προγραμματισμένου αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Νέου 2017 - ΓΕ Θιναλίου, για την Β' Φάση του Βορείου Ομίλου. Η αναμέτρηση αναβλήθηκε και θα οριστεί εκ νέου από την διοργανώτρια αρχή.


Όμως, χθες Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν κανονικά τα προγραμματισμένα παιχνίδια Κυπέλλου σε δύο άλλα γήπεδα της Κέρκυρας, σ' εκείνα των Αυλιωτών και των Παλαιοκαστριτών, παρόλο που είναι πολύ παλαιότερα, πιο γηρασμένα και κακοσυντηρημένα. Ποιο είναι το συμπέρασμα που εξάγεται; Ότι στο ενωσιακό έχει γίνει δουλειά του... ποδαριού, με μεγάλη προχειρότητα!


Αλήθεια, κύριοι της ΕΠΣΚ, όταν μισθώσατε το Αθλητικό Κέντρο, προνοήσατε να βάλετε ρήτρα, προκειμένου να αποφευχθούν αυτά τα προβλήματα που προέκυψαν τώρα;

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
6
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Λυκίας, Λυκία, Λύκιος, Σάτυρος, Σάτος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb