Μπλακ άουτ! - CorfuCorner.gr
11/01/2020

Μπλακ άουτ!

Το ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού, το οποίο εδώ και ενάμιση χρόνο έχει περάσει στα χέρια επιχειρηματιών, έχει πολυδιαφημιστεί ως ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο. Η πραγματικότητα, όμως, δείχνει διαφορετική!


Τι εννοούμε; Το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου (4/1) διεξαγόταν στο συγκεκριμένο γήπεδο ο αγώνας της Α' τοπικής Κατηγορίας μεταξύ ΑΠΣ Μπενιτσών - ΑΟ Κοντοκαλίου. Η αναμέτρηση ξεκίνησε στις 18:00 κι έγινε υπό το φως των προβολέων. Στο 11ο λεπτό, παρουσιάστηκε σοβαρό πρόβλημα στον φωτισμό, ο οποίος άρχισε να αποδυναμώνεται και ακολούθησε μπλακ άουτ.


Ο διαιτητής Δημήτρης Κάντας αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι. Όπως είπε στους ανθρώπους των δύο ομάδων, θα περίμενε λίγα λεπτά μήπως και αποκατασταθεί η βλάβη, ειδάλλως θα διακόψει οριστικά το ματς, όπως άλλωστε προβλέπεται από τον Κανονισμό.


Τότε, σαν... από μηχανής θεός, εμφανίστηκε ο ηλεκτρολόγος του Δήμου, Σάββας Σιδερόπουλος. Ο προπονητής του ΟΦΑΜ είχε πάει στο ενωσιακό προκειμένου να παρακολουθήσει το Νέος 2017 - Αστέρας Λιαπάδων, που έγινε νωρίτερα, ενώ κάθισε να δει και το πρώτο ημίχρονο του Μπενίτσες - Κοντόκαλι.


Παρόλο που ο Σιδερόπουλος ήταν εκτός υπηρεσίας, εν τούτοις προθυμοποιήθηκε και προσφέρθηκε να βοηθήσει την κατάσταση, ώστε να μην διακοπεί ο αγώνας και οι ομάδες υποβληθούν στην ταλαιπωρία να ξανασυναντηθούν σε άλλη ημερομηνία, κάποια Τετάρτη. Ο Μαντουκιώτης τεχνικός πήρε ορισμένα εργαλεία που είχε στο αυτοκίνητό του κι έσπευσε να επιλύσει το πρόβλημα. Στο πλευρό του βρέθηκε και ο Ταμίας των Μπενιτσών, Θανάσης Γιαννιώτης, που επίσης είναι ηλεκτρολόγος. Η βλάβη αποκαταστάθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε, μετά από 20λεπτη περίπου διακοπή.


Πού οφείλεται η ζημιά; Σε ένα υπόγειο καλώδιο έγινε βραχυκύκλωμα, εξαιτίας της ανεπαρκούς συντήρησης από πλευράς των υπευθύνων του γηπέδου, με συνέπεια να σβήσουν τα φώτα.


Η ευθύνη για το ζήτημα που προέκυψε, προφανώς βαραίνει τους διαχειριστές του αθλητικού κέντρου, οι οποίοι -όπως φαίνεται- είναι αμελείς. Έχουμε ωστόσο και μια απορία: η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΚ ελέγχει ή όχι τους μισθωτές για το αν κάνουν με τον ενδεδειημένο τρόπο την δουλειά τους, για το αν είναι συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις τους και για το αν φροντίζουν για την σωστή συντήρηση των εγκαταστάσεων;

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
24
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αθηναγόρας, Χριστίνα, Χριστιάνα, Κριστιάνα, Χρίστα, Κρίστα, Χρίστη, Κρίστη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb