26/02/2020

ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: «Ασημένιος» ο Θεοδόσης στην Βρετανία

Ο Κερκυραίος υπεραθλητής κολυμβητικών μαραθωνίων και αγώνων κολύμβησης σε παγωμένο νερό, Χάρης Θεοδόσης, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον αγώνα των 1.000μ κολύμβησης σε παγωμένο νερό, στην ηλικιακή κατηγορία 40-44 ετών, στο IISA Great Britain CHAMPIONSHIPS. 

Οι αγώνες (1000 & 500μ) του πρωταθλήματος της Μεγάλης Βρετανίας, διοργανώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (22/23 Φεβρουαρίου) στο Sandford Parks Lido της πόλης Chelten, στο πλαίσιο των αγώνων της σειράς του παγκοσμίου κυπέλλου κολύμβησης στον πάγο.


Στο κορυφαίο αγώνισμα των 1000μ, πήραν μέρος συνολικά 64 κολυμβητές και κολυμβήτριες, από τη Μεγάλη Βρετανία και από άλλες οκτώ χώρες (Γερμανία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Ν. Αφρική, Αργεντινή & ο Χάρης Θεοδόσης από την Ελλάδα).

 

Ο Κερκυραίος "ICE MAN" αγωνίστηκε στην 6η σειρά, , σε θερμοκρασία νερού 6,40c και με χρόνο 17΄44''59 κατέλαβε την 30η θέση της γενικής κατάταξης και τη δεύτερη στην ηλικιακή κατηγορία 40-44 ετών.


Να σημειωθεί, τέλος, ότι στους αγώνες παραβρέθηκε ο ιδρυτής και πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κολύμβησης σε Παγωμένο Νερό, (IISA) Ram Barkai, ο οποίος έκανε και την απονομή των μεταλλίων στους νικητές της γενικής κατάταξης και των ειδικών ηλικιακών κατηγοριών.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
31
Μάρτιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Υπάτιος, Ύπατος, Υπάτης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb