26/02/2020

Διαιτητική ασυδοσία!

Τα τελευταία χρόνια, η κερκυραϊκή διαιτησία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αλλά φέτος, το πράγμα έχει παραγίνει!


Τις τελευταίες εβδομάδες, πάρα πολλά σωματεία εξέφρασαν (επισήμως ή ανεπισήμως) την έντονη δυσαρέσκειά τους για τους διαιτητές. Ακούσαμε ή διαβάσαμε παράπονα για τον Χρήστο Διαβάτη, τον Γιάννη Σταμάτη, τον Θωμά Βλάσση, τον Χάρη Μαργαρίτη, τον Κώστα Γιούργα, τον Μάκη Μιχαλά, τον Κώστα Τόμπρο, τον Βασίλη Δράμπαλο, τον Νίκο Βραδή, τον Αλέκο Δημητρά, τον Νίκο Κορακιανίτη, τον Ανδρέα Σερίφη, τον Νικόδημο Καββαδία και τον Πέτρο Νικόπουλο. Ενδεχομένως να μας διαφεύγουν κάποια άλλα ονόματα.

Ειδικά μετά την Γενιική Συνέλευση της ΕΠΣΚ, στις 13 Φεβρουαρίου, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο! Στα περισσότερα γήπεδα του νησιού σημειώθηκαν... διαιτητικά όργια και πολλά αποτελέσματα αλλοιώθηκαν! Μάλιστα, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις (μοναδική εξαίρεση ο Εθνικός Περουλάδων), οι ομάδες που ισχυρίζονται ότι αδικήθηκαν είχαν καταψηφίσει την Διοίκηση της ΕΠΣΚ στην Γ.Σ. Ωραία πράγματα...


Ποια είναι τα πολύ άσχημα της υπόθεσης; Πρώτον, ότι ουδείς ρέφερι τιμωρείται από την Ένωση, έστω για τα μάτια του κόσμου, με συνέπεια ορισμένοι... μασκαράδες να συνεχίζουν ασύδοτα το καταστροφικό τους έργο! Και δεύτερον, δεδομένου ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της σαιζόν, το κάθε διαιτητικό λάθος μπορεί να κοστίσει στις ομάδες τον τίτλο, την άνοδο ή την παραμονή. Οι... μάγκες, λοιπόν, ας είναι στο εξής πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην τινάξουν τα πάντα στον αέρα!

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
31
Μάρτιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Υπάτιος, Ύπατος, Υπάτης

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb