27/05/2020

Στο «σπίτι του» ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου (Video)

Ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου, ο οποίος μέχρι πρότινος φιλοξενούνταν στο Δημοτικό γήπεδο Πετριτή, από ότι φαίνεται την επερχόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν θα επιστρέψει στο «σπίτι του».


Συγκεκριμένα, τον περασμένο Γενάρη, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του συλλόγου, παρίστατο και ο Αντιδήμαρχος, Νίκος Κουρτέσης, ο οποίος παρέδωσε στον Πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Καλούδη, ένα επίσημο έγγραφο, προερχόμενο από το Υπουργείο Εσωτερικών, στο οποίο αναγράφονταν η έγκριση για την ανακατασκευή του γηπέδου του Αγίου Νικολάου, βάσει Ευρωπαϊκού Προγράμματος.


Παραθέτουμε το σχετικό δελτίο Τύπου και το βίντεο  του σωματείου της νότιας Κέρκυρας:

«Φαίνεται να βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επιστροφή στην φυσική μας έδρα! Το γήπεδο έχει εγκριθεί και χρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ", ενώ οι αρμόδιοι τοπικοί φορείς μας έχουν διαβεβαιώσει επανειλημμένα ότι το έργο προχωράει και η υλοποίησή του είναι ζήτημα χρόνου πλέον!!
Ευχή όλων μας είναι το γήπεδο να είναι έτοιμο με τη νέα σεζόν καθώς θα συμπέσει με τη διαφαινόμενη επιστροφή της ομάδας μας στην Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία Κέρκυρας μετά από περισσότερα από 30 χρόνια!!!!»

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
4
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Εξακουστοδιανός, Εξακουστωδιανός, Εξακουστός, Ξακουστός, Ξακουστή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb