01/07/2020

Βοσκοτόπι κατάντησε το γήπεδο της Άνω Κορακιάνας!

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το γήπεδο της Άνω Κορακιάνας είναι ανενεργό. Το όνειρο των ποδοσφαιρόφιλων του χωριού είναι να «αναδομηθεί» η συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση, ώστε να μπορέσουν να δουν ή να παίξουν μπάλα.

 

 

 

Πριν από ένα χρόνο, στο γήπεδο ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και το μόνο που χρειάζονταν ήταν να γίνει μια συντήρηση, μέχρις ότου τοποθετηθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας. Απλά πράγματα. Δυστυχώς, όμως, η αθλητική εγκατάσταση είναι από τότε πλήρως παραμελημένη! Σήμερα έχει γεμίσει αγριόχορτα κι έχει καταντήσει πραγματικό βοσκοτόπι!

 

 

 

Όπως πληροφορούμαστε, το εν λόγω γήπεδο αποτελεί ιδιοκτησία του ΠΑΟ Κορακιάνας, άρα την ευθύνη για την φροντίδα και την συντήρησή του την έχει το Δ.Σ. του σωματείου. Ωστόσο, η σημερινή Διοίκηση αδιαφορεί επιδεικτικά. Για την ακρίβεια, το κωλοβαράει! Οι άνθρωποι, αντί να προσέξουν το έργο σαν τα μάτια τους, αντιθέτως το έχουν παρατήσει στην τύχη του, αφήνοντάς το να μαραζώνει και να καταστρέφεται. Ούτε ένα απλό ράντισμα δεν νοιάζονται να κάνουν. Θερμά συγχαρητήρια!

 

 

 

Κύριοι του ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που βαριέστε να ασχοληθείτε με αυτό το πολύ σημαντικό και πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας σας, σας συνιστούμε να ακολουθήσετε την παλιά πετυχημένη συνταγή. Δηλαδή, να βάλετε αγελάδες μέσα στο αγωνιστικό τερέν, για να φάνε τα αγριόχορτα, όπως είχε συμβεί και πριν από μερικά χρόνια. Γαμάτη λύση δεν είναι;

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
4
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Εξακουστοδιανός, Εξακουστωδιανός, Εξακουστός, Ξακουστός, Ξακουστή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb