01/08/2020

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ: Χάλκινο του Πέτρου Πουλή στα Ιωάννινα

Μία εβδομάδα μετά την επιτυχία του (χρυσό μετάλλιο) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων-Κορασίδων, στη σφαιροβολία, ο Πέτρος Πουλής του Κερκυραϊκού Γ.Σ κατέκτησε και δεύτερο μετάλλιο, καθώς πήρε και το χάλκινο στο Πανελλήνιο Εφήβων-Κορασίδων, στα Ιωάννινα.Ο 17χρονος αθλητής του Σταμάτη Σουβλάκη, με βολή 14.80μ., πέτυχε ατομικό ρεκόρ με την εξάκιλη σφαίρα της Κατηγορίας. Εδώ να σημειωθεί ότι στην κατηγορία Παίδων η σφαίρα ζυγίζει πέντε κιλά και το ρεκόρ του Πέτρου Πουλή είναι 16.91μ το οποίο πέτυχε στο Πανελλήνιο Κ18.Να υπενθυμίσουμε ότι στην σημερινή πρώτη ημέρα των αγώνων, η Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός Γ.Σ), όπως αναφέραμε σε προγενέστερο ρεπορτάζ μας, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν Νεανίδων, με άλμα 13.67μ. Στο ίδιο αγώνισμα, η Μαριάνα Μουρτσινούδη (Κερκυραϊκός Γ.Σ), με 11.49μ., ήρθε όγδοη. Στο επί κοντώ, ο Στέλιος Σκορδίλης (Κερκυραϊκός Γ.Σ), με άλμα 4.60μ., κατετάγη πέμπτος.Τέλος, η πρώην αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρα 2015, Παναγιώτα Δόση, η οποία αγωνίζεται για λογαριασμό του ΓΣ «Ελευθέριος Βενιζέλος» Χανίων,. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ύψος Νεανίδων, με άλμα 1.74μ.


Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο Κυριακή, με τη Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός Γ.Σ) να μετέχει στον τελικό του μήκους Νεανίδων, την Ηρώ Βραδή (Κερκυραϊκός Γ.Σ), στον τελικό του επί κοντώ νεανίδων και τους αθλητές του ΑΟ Κέρκυρα 2015, Σπύρο Ντουραχάνη και Γιώργο Δόση, στους τελικούς των 800μ ΚΑΙ του ύψους εφήβων αντίστοιχα. Επίσης, το πρωί η Σοφία Σεχάτη (Κερκυραϊκός Γ.Σ) και ο Σπύρος Πέζαρος (ΓΣ Κέρκυρα 2018) θα δώσουν τη μάχη της πρόκρισης στα 200μ Νεανίδων & Εφήβων αντίστοιχα.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Τριανταφυλλιά, Φύλλη, Φύλλια, Φυλλιώ, Φυλλίτσα, Τριανταφυλλένια, Τριανταφυλλίνη, Ρόζα, Τριαντάφυλλος, Τριανταφύλλης, Φύλλης, Φύλλιος, Τριανταφυλλένιος, Τριανταφυλλίνος, Ντάφυ, Ντάφι

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb