02/08/2020

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με εμπόδια η προετοιμασία του Φαίακα

Ξεκίνησε προ ημερών (και συγκεκριμένα στις 27 Ιουλίου) η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Φαίακα, ενόψει της επερχόμενης σαιζόν, όπου και θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου (δηλαδή του Βορρά) της Α1 Handball Premier.


Επειδή το Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚΚ δεν προσφέρθηκε για το ξεκίνημα, διότι παρέχει προπονήσεις μόνο για μια ώρα τη φορά, ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση έγιναν στο επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού, με παρόντες τους περισσότερους παίκτες, μέλη του Δ.Σ. και τον Πρόεδρο, Σπύρο Περούλη, ενώ στη συνέχεια άρχισε η προετοιμασία.


Κατόπιν, το σωματείο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κερκυραϊκού Γ.Σ, στο Πέραμα, ούτως ώστε να συνεχίσει τις προπονήσεις στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους.


Για την βοήθεια αυτή από πλευράς ΚΓΣ, ο Φαίακας εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του "Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας" ευχαριστούν θερμά τον Κερκυραϊκό Γ.Σ. και τον κ. Νίκο Πέρρο για τη στήριξή τους στην προσπάθεια του αντρικού τμήματος τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2020/2021, μέσω της ευγενούς παραχώρησης των εξαιρετικών εγκαταστάσεών τους για την 1η εβδομάδα προετοιμασίας της αντρικής του ομάδας».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Τριανταφυλλιά, Φύλλη, Φύλλια, Φυλλιώ, Φυλλίτσα, Τριανταφυλλένια, Τριανταφυλλίνη, Ρόζα, Τριαντάφυλλος, Τριανταφύλλης, Φύλλης, Φύλλιος, Τριανταφυλλένιος, Τριανταφυλλίνος, Ντάφυ, Ντάφι

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb