03/08/2020

Κυανέρυθροι και οι Κώστας Μώρος & Άρης Σκολαρίκης

Σε συμφωνία με τον ΑΟ Κέρκυρα ήρθαν τόσο ο έμπειρος αριστερός μεσοαμυντικός, Κώστας Μώρος (ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ), όσο κι ο μπακ, Αρης Σκολαρίκης (ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ), όπως γνωστοποιούν οι «κυανέρυθροι» με τα ακόλουθα δελτία Τύπου:


«Ως αριστερός μπακ και χαφ θα αγωνίζεται φέτος με τα χρώματα του Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ ο 31χρονος Κώστας Μώρος.


Ο Κώστας σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του πορεία απ΄τις ακαδημίες του Α.Ο.Κοντοκαλίου ενώ στη συνέχεια προωθήθηκε στη πρώτη ομάδα του Α.Ο.Κοντοκαλίου.


Στη συνέχεια πέρασε από διάφορες ομάδες του νησιού όπως η Γ.Ε.Θ ο Όλυμπος και οι Μπενίτσες. Το 2007 επέστρεψε στη ομάδα του Κοντοκαλίου όπου και παρέμεινε εως το 2015 όπου πήρε μεταγραφή στον ΑΠΣ Μπενιτσών, σύντομα όμως γύρισε στον Α.Ο.Κοντόκαλι με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α'κατηγορία τη σεζόν 2015-2016.


Συνέχισε στην ομάδα του Ηρακλή Αγίων Δέκα ενώ τα τελευταία τρία χρόνια ανήκε πάλι στον Α.Ο.Κοντακαλίου».


«Ο 25χρονος αμυντικός Άρης Σκολαρίκης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην ομάδα της Βολίδας όπου παρέμεινε για δέκα χρόνια. Πέρασε απο την ομάδα του Αη Μαθιά, των Λιαπάδων και του Περιβολίου».


Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
18
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb