08/08/2020

ΤΕΝΝΙΣ: Πανελλήνια πρωτιά για τον Αλέξανδρο Ζερβό

Σημαντική διάκριση για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κέρκυρας ,αποτελεί η ανάδειξη του Αλέξανδρο Ζερβού σε Πανελληνιονίκη στο τένις.


Συγκεκριμένα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 31 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 4 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας, στη Λιανή Άμμο, ο νεαρός Κερκυραίος τενίστας κατέκτησε την πρώτη θέση στο διπλό των Νέων Ανδρών.


Συμπαίκτης του Αλέξανδρου Ζερβού, ήταν ο Βαγγέλης Κυπριώτης του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών. Οι δύο τους, στον Τελικό του Πρωταθλήματος, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, επικράτησαν με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 11-9) του ζευγαριού Ιωάννη Κουντουράκη του (ΑΣΑ Θεσσαλονίκης)-Δημήτριου Πάλιουρα (του ΑΟΑ Σταυρούπολης Ίφιτος) .


Στο μονό, στο οποίο συμμετείχαν 41 τενίστες από ολόκληρη τη χώρα, ο Αλέξανδρος Ζερβός, έφτασε στους 16, ωστόσο εκεί ηττήθηκε με 2-1 σετ (4-6, 6-2, 6-2) από τον Αλέξανδρο Ντίντο του Ο.Α. Γλυφάδας.

Να σημειωθεί ότι στους αγώνες πήραν μέρος 64 αθλητές και αθλήτριες (41 αγόρια και 23 κορίτσια).


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν τα εξής: «Συγχαρητήρια στον αθλητή του Ομίλου Ζερβό Αλέξανδρο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα διπλά».


Να επισημανθεί, τέλος, ότι από την περασμένη Τρίτη (4/8), διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών K14. Στην διοργάνωση, συμμετέχει και η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας, Αλίσα-Μαρία Κάρρα.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
18
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb