08/08/2020

Ζωηρή κινητοποίηση του Αγίου Νικολάου για το γηπεδικό

Μπροστά στον ορατό κίνδυνο να «ναυαγήσει» η ανακατασκευή του γηπέδου του Αγίου Νικολάου ο τοπικός Κερανός αποφάσισε να αναλάβει μια σειρά πρωτοβουλιών προκειμένου να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τους αρμόδιους φορείς.


Παραθέτουμε την νέα ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο:

 

«Η Λαϊκή Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 5/8 στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, με θέμα τη μη κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών για την εκτέλεση του εγκεκριμένου, χρηματοδοτημένου και ονοματοδοτημένου έργου από το Υπουργείο Εσωτερικών με τίτλο 《Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Αγίου Νικολάου 》με φορέα υλοποίησης το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και ημερομηνία λήξης 31/12/20 και βλέποντας ξεκάθαρα πια τον κίνδυνο το έργο να χαθεί, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής :

1) Σύσταση 《Επιτροπής Γηπέδου 》 αποτελούμενη από την Δημοτική μας Σύμβουλο Καλούδη Α., εκπροσώπους της Κοινότητας, εκπροσώπους από τον ποδοσφαιρικό, πολιτιστικό και εκκλησιαστικό σύλλογο καθώς επίσης και όποιον πολίτη με τις γνώσεις ή την επαγγελματική του ιδιότητα μπορεί να βοηθήσει.

2) Σύνταξη επιστολής προς όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων (κατόπιν σχετικής ενημέρωσης για το θέμα) όπου θα ζητάμε το θέμα να συζητηθεί εκτάκτως στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Δήμαρχος να εισηγηθεί την αποστολή αιτήματος προς το Υπουργείο Εσωτερικών που θα ζητάει αλλαγή του φορέα υλοποίησης από Δήμο Κεντρικής σε Δήμο Νότιας Κέρκυρας αφού το έργο ανήκει ουσιαστικά σε αυτόν και ΣΥΣΣΩΜΟ το Δημοτικό Συμβούλιο να ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ την εισήγηση αυτή.

3) Στο εν λόγω Δημοτικό Συμβούλιο θα υπάρχουν εκπρόσωποι της Επιτροπής Γηπέδου, εντός. Και εκτός θα παρευρίσκονται όσο το δυνατό περισσότεροι κάτοικοι του χωριού.


Τέλος, απαιτούμε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την Δημοτική μας Αρχή ώστε το έργο, που μόνοι μας, χωρίς τη βοήθεια κανενός, σπαταλώντας χρόνο, μοχθήσαμε και καταφέραμε να εγκριθεί, να ονοματιστεί και να χρηματοδοτηθεί με 275.100 ευρώ, να μην χαθεί. Δηλώνουμε ακόμα σαν χωριό ότι στις όποιες ενέργειες προβεί ο Δήμαρχός μας για την υλοποίηση του έργου, θα έχει την αμέριστη και έμπρακτη συμπαράστασή μας.


Η ιστορία γράφει! Και μέχρι στιγμής έχει γράψει ότι ένας μικρός ποδοσφαιρικός σύλλογος κατάφερε την χρηματοδότηση ενός έργου με 275.100 ευρώ και οι εκλεγμένοι αρμόδιοι κινδυνεύουν να το χάσουν!


Δεν ζητάμε χάρες, απαιτούμε αυτό που δικαιούμαστε»!!

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
18
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb