08/08/2020

Κανονικά στην Γ’ Εθνική η Λευκίμμη

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε στην ΑΕ Λευκίμμης, προκειμένου να συζητηθούν τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το σωματείο.Τα μέλη του Δ.Σ. κουβέντιασαν για την ματαίωση της συναυλίας του Δημήτρη Σταρόβα, που είχε αναλάβει να διοργανώσει η ομάδα για το προηγούμενο Σάββατο (1η/8). Επισημάνθηκε η μεγάλη οικονομική ζημιά που υπέστη ο σύλλογος από αυτό το συμβάν, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η πρόταση να κινηθεί νομικά η Διοίκηση εναντίον των υπαιτίων.


Με τα έσοδα από την συγκεκριμένη εκδήλωση, η ΑΕΛ προσδοκούσε να πάρει μια... βαθιά ανάσα ενόψει της καινούργιας ποδοσφαιρικής περιόδου, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να λειτουργήσει εύρυθμα και να συνάψει συμφωνίες με το νέο τεχνικό επιτελείο και με ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, η ακύρωση της συναυλίας έβλαψε το σωματείο και «πάγωσε» ορισμένες εξελίξεις. Παρ' όλα αυτά, οι διοικούντες αποφάσισαν να αναζητήσουν άλλους πόρους και να «κατεβάσουν» κανονικά τον σύλλογο στην Γ' Εθνική.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
18
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb