15/09/2020

Το φιλικό ματς που μετατράπηκε σε… πόλεμο!

Οι αγώνες που δίνουν οι ομάδες στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, υποτίθεται ότι γίνονται προκειμένου οι παίκτες να «δέσουν» μεταξύ τους και οι προπονητές να δοκιμάσουν πρόσωπα και συστήματα. Κάποιες φορές, όμως, ένα φιλικό παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί σε... εχθρικό!

 

 

 

Ένα τέτοιο περιστατικό, έλαβε χώρα στο Δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων, την προηγούμενη Τετάρτη (9/9), στην αναμέτρηση της Ολυμπιάδας με τον ΠΑΟ Σφακιανάκης. Λίγα λεπτά πριν τελειώσει το ματς, κι ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν στο σκορ με 1-2, συνεπλάκησαν ορισμένοι παίκτες των δύο σωματείων, με αφορμή ένα αντιαθλητικό φάουλ.

 

 

 

Συνέπεια τούτου, ήταν ο αγωνιστικός χώρος να μετατραπεί σε... ρινγκ, γι' αυτό και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Παναγιώτης Μπασιούκας, που εκτελούσε καθήκοντα διαιτητή, αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι, προκειμένου να ηρεμίσουν τα πνεύματα. Έτσι, η... φιλική συνάντηση είχε πολύ άδοξο τέλος!

 

 

 

Ποιο είναι το αξιοσημείωτο; Ότι η Ολυμπιάδα Καρουσάδων και ο υπεύθυνος του ΠΑΟ Σφακιανάκης, ο Γιάννης Σφακιανάκης, υποτίθεται ότι είχαν πολύ καλές σχέσεις, λόγω της κοινής τους συνεργασίας με το Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ. Φαίνεται, λοιπόν, πως οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν αυτή τους την συνεργασία και σε... επίπεδο ξύλου!

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
18
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb