16/09/2020

Και επίσημα «Αυλιωτινός» ο Κώστας Κροκίδης

Επιβεβαιώνοντας το από 30 Αυγούστου αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, ο Οδυσσέας Αυλιωτών ανακοίνωσε την απόκτηση του 16χρονου αριστερού μπακ, Κώστα Κροκίδη που προέρχεται από την Ολυμπιάδα Καρουσάδων.

 


Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου του σωματείου της βόρειας Κέρκυρας:

 

«Ο ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ανακοινώνει την απόκτηση του 16χρονου ποδοσφαιριστή Κωνσταντινου Κροκιδη, ενός πολύ σπουδαίου ταλέντου.


Η απόκτηση του Κωνσταντινου αποτελεί τη συνέχεια της προσπάθεια των τελευταίων ετών για τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού μας, με ταλαντούχους παίκτες της Ακαδημίας μας και από την ευρύτερη περιοχή μας, με στόχο την αξιοποίηση και την ανάδειξης τους.


Το πνεύμα της λειτουργίας μας στην κατεύθυνση αυτή είναι αδιαπραγμάτευτο και στηρίζεται στη δική μας διάθεση και στο πάθος που διακρίνει τον προπονητή μας Μπαμπη Αρβανιτακη.


Το ΔΣ του ΟΔΥΣΣΕΑ ευχαριστεί την οικογένεια του Κωνσταντίνου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, τελος εύχεται στον Κωνσταντίνο υγεία και δύναμη για την δύσκολη ποδοσφαιρική σαιζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες».


 


Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
18
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb