17/09/2020

Με απόλυτη επιτυχία το Τουρνουά Beach Tennis

Η αυλαία ενός ακόμα τουρνουά Beach Tennis, που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ, έπεσε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (14 Σεπτεμβρίου) με τον μεγάλο Τελικό Ανδρών.


Νικητές αναδείχτηκαν οι Γιώργος Μαρτίνης- Ανέστης Λέζος, που επικράτησαν μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα με 2-0 σετ (6-2, 6-4) των Κωνσταντίνου Μικάλεφ - Χάρη Δόϊκα. Στον Τελικό του Μεικτού, που είχε πραγματοποιηθεί το Σάββατο το δίδυμο Λουκία Βεντούρα- Νίκος Φρόνιμος πήραν τη νίκη με 2-1 σετ επί των Ειρήνη Τζαναβάρη- Mιχάλη Λιντοβόη.


Το Σάββατο (12/9) πραγματοποιήθηκε επίσης και ο Μικρός Τελικός των Ανδρών, με νικητές τους Γιάννη Γαγκάδη - Δημήτρη Δεληφώτη, με 2-0 σετ, επί των Παντελή Βάρθη - Γιώργου Καφαράκη.

Υπενθυμίζουμε ότι το τουρνουά, το οποίο διεξήχθη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ, ξεκίνησε την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και σε αυτό συμμετείχαν οκτώ ζευγάρια Ανδρών, χωρισμένα σε δύο ομίλους και για πρώτη φορά φέτος δημιουργήθηκε και ένας όμιλος μεικτών ζευγαριών (ανδρών-γυναικών) στον οποίο πήραν μέρος πέντε ομάδες.


Την διοργάνωση, που είναι βαθμολογούμενη στο beachtennis ranking, επιμελήθηκε ο διεθνής Κερκυραίος με την Εθνική ομάδα beachtennis της Μάλτας, Κωνσταντίνος Μικάλεφ, υπό την αιγίδα του ΝΑΟΚ. Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά ακολούθησε δείπνο σε εστιατόριο της παλαιάς πόλης.

Οι νικητές και οι φιναλίστ του τουρνουά, εκτός από τα μετάλλια και τα κύπελλα, απόλαυσαν και τα εξής έπαθλα:

Ζευγάρι νικητών ανδρών: Πλήρες γεύμα για 4 άτομα στο Ψητοπωλείο Πάπρικα

Ζευγάρι νικητών μεικτού: Γεύμα αξίας 50 ευρώ για 2 άτομα στην ταβέρνα «Κοκόρια»

Finalist νικητών ανδρικού: Γεύμα αξίας 20 ευρώ από το εστιατόριο του «Ρουβά»

Finalist νικητών μεικτού: Ένα ανδρικό και ένα γυναικείο κούρεμα από το Κομμωτήριο της Νατάσας Μέριανου.

Παραθέτουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων:

ΟΜΙΛΟΣ Α

ΜΑΡΤΙΝΗΣ-ΛΕΖΟΣ

ΓΑΓΚΑΔΗΣ-ΔΕΛΗΦΩΤΗΣ

ΣΑΛΑΜΠΑΣΗΣ-ΠΟΥΛΗΜΑΣ

ΛΙΝΤΟΒΟΗΣ-ΧΑΛΙΚΙΑΣ

 

ΟΜΙΛΟΣ Β

ΜΙΚΑΛΕΦ-ΔΟΙΚΑΣ

ΒΑΡΘΗΣ-ΚΑΦΑΡΑΚΗΣ

ΤΖΙΜ ΜΠΙΜ-ΔΕΣΥΛΛΑΣ

ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ -ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ


ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΙΚΤΟΥ

ΦΡΟΝΙΜΟΣ-ΒΕΝΤΟΥΡΑ

ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ-ΣΚΑΛΙΩΤΗ

ΛΙΝΤΟΒΟΗΣ-ΤΖΑΝΑΒΑΡΗ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ

ΤΖΙΜ ΜΠΙΜ- ΜΑΓΔΑ

 

Πηγή: Ιστοσελίδα «Κέρκυρα Σήμερα»

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
30
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απολλωνία, Αστέριος, Αστέρης, Αστέρω, Αστερία, Αστρούλα, Ζηνοβία, Ζήνα, Τζήνα,Τζίνα, Ζελίνα, Ζηνόβιος, Ζηνοβής, Ζήνος, Τζήνος, Κλεόπας, Κλεόπιος, Κλεοπία, Κλεοπάκης, Πάκης, Κρονίων, Κρονίωνας, Κρονίος, Κρόνος, Κρονία, Μαρκιανός, Μαρκίνος, Τέρτιος, Τέρτος, Τέρτης, Τέρτια, Τέρτα, Τέρτη, Τερτίνος, Τερτίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb