17/09/2020

Αμυντική ενίσχυση με Οδυσσέα Μαρκάτη η ΓΕΠ

Την πρώτη της μεταγραφική προσθήκη ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η ΓΕ Παλαιοκαστριτών, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR- θα προσθέσει στο ρόστερ της τον Οδυσσέα Μαρκάτη.

 

 

 

Ο πολύπειρος στόπερ προέρχεται από τον ΑΟ Κοντοκαλίου και απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να γίνει κι επίσημα μέλος του δυναμικού των «κυανέρυθρων».

 

 

 

Να επισημανθεί ότι ο Μαρκάτης είχε ξαναφορέσει την φανέλα της ΓΕΠ και στο πρόσφατο παρελθόν, πανηγυρίζοντας μάλιστα με την ομάδα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας και τον προβιβασμό της στην Α', την προπέρσινη ποδοσφαιρική περίοδο (2018-2019).

 

 

 

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι η προετοιμασία της ΓΕ Παλαιοκαστριτών ξεκίνησε μόλις στις αρχές αυτής της εβδομάδος (15/9), υπό την επίβλεψη του Θάνου Αγάθου, ενώ οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό γήπεδο Παλαιοκαστριτών, στο Σκριπερό.

 

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
30
Οκτώβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Απολλωνία, Αστέριος, Αστέρης, Αστέρω, Αστερία, Αστρούλα, Ζηνοβία, Ζήνα, Τζήνα,Τζίνα, Ζελίνα, Ζηνόβιος, Ζηνοβής, Ζήνος, Τζήνος, Κλεόπας, Κλεόπιος, Κλεοπία, Κλεοπάκης, Πάκης, Κρονίων, Κρονίωνας, Κρονίος, Κρόνος, Κρονία, Μαρκιανός, Μαρκίνος, Τέρτιος, Τέρτος, Τέρτης, Τέρτια, Τέρτα, Τέρτη, Τερτίνος, Τερτίνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb