Την ευθύνη για την κατάληξη της Βολίδας ανέλαβε ο Σπ. Μέριανος! - CorfuCorner.gr
09/10/2020

Την ευθύνη για την κατάληξη της Βολίδας ανέλαβε ο Σπ. Μέριανος!

Ανακοίνωση αναφορικά με τα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος στο «στρατόπεδο» της Βολίδας Κάτω Γαρούνα εξέδωσε ο Πρόεδρος του σωματείου, Σπύρος Μέριανος.


Ο γνωστός «Καρέκα», σε απολογητικό ύφος, αναλαμβάνει την ευθύνη για την σημερινή κατάσταση των «κιτρινόμαυρων», επισημαίνοντας πάντως ότι η ομάδα θα συνεχίσει να γράφει ιστορία.


Το κείμενο έχει ως ακολούθως:


"Αγαπητοί κύριοι της ΕΠΣΚ φίλοι της ΒΟΛΙΔΑΣ αγαπητοί φίλαθλοι παλιοί ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ΒΟΛΙΔΑΣ.


Είμαι υποχρεωμένος να απολογηθώ για την σημερινή κατάσταση και κατάληξη της Βολίδας σαν τον άνθρωπο που παρέλαβε στα χέρια του μια προβληματική βόμβα και δυστυχώς παρά τις προσπάθειες αυτή η βόμβα έσκασε στα χέρια μου.


Τον τελευταίο καιρό και μετά την ανακοίνωση της ομάδας της ΒΟΛΙΔΑΣ για μη συμμετοχή στο Κύπελλο και Πρωτάθλημα βρέθηκαν πολλοί Μετά Χριστό Προφήτες να ψαχτούν και να βρούν το λόγο που έγινε αυτό. Βρέθηκαν άνθρωποι που όντως στεναχωρήθηκαν αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να βοηθήσουν λόγω γενικής κατάστασης.


Υπάρχουν βέβαια και ελάχιστοι άνθρωποι που ταρακουνήθηκαν και έστω και την τελευταία στιγμή έθεσαν σοβαρό ενδιαφέρον για την τύχη της ομάδας.


Επομένως κανένας ακόμη δεν μπορεί να προδιαγράψει το μέλλον αυτής της ομάδας, όλα είναι πιθανά , όλα μπορούν να συμβούν.


Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτού του Ιστορικού Σωματείου με την οποιαδήποτε κατάληξη εγώ σαν Πρόεδρος και στη συνέχεια του Συμβουλίου μου. Είμαι στη διάθεση εγώ προσωπικά να εξηγήσω σε οποιονδήποτε έχει ερωτήσεις και απορίες σχετικά με την πορεία της ομάδας και την κατάληξή της.


Να γνωρίζετε όμως πως η ΒΟΛΙΔΑ αν δεν συμμετάσχει φέτος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ( ΑΝ) δεν θα φύγει θα είναι εδώ έτοιμη να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Το πότε δεν ξέρουμε αν είναι φέτος η του χρόνου.Με εκτίμηση


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Σ ΒΟΛΙΔΑΣ

 

ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ"

 

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
26
Νοέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb