Κουλόπουλος: «Μάη ή Ιούνη οι εκλογές της ΕΠΣΚ» - CorfuCorner.gr
24/02/2021

Κουλόπουλος: «Μάη ή Ιούνη οι εκλογές της ΕΠΣΚ»

Νέα δεδομένα προέκυψαν αναφορικά με τις εκλογές της ΕΠΣ Κέρκυρας, μετά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να παραταθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021 η προθεσμία της διενέργειας των αρχαιρεσιών στις Ενώσεις.


Μιλώντας στο CORFUCORNER.GR, ο Γιώργος Κουλόπουλος τόνισε ότι η εκλογική διαδικασία στην τοπική ποδοσφαιρική αρχή θα διενεργηθεί τον πρώτο μήνα του προσεχούς καλοκαιριού, ενδεχομένως και λίγο νωρίτερα.


«Με βάση την προηγούμενη οδηγία της Πολιτείας, προσανατολιζόμασταν να προκηρύξουμε τις εκλογές της Ένωσης για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μάρτη. Πλέον, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει», ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα μας ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΚ. Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Έπειτα από τη νέα προθεσμία που δόθηκε από τον κ. Αυγενάκη, σκοπεύουμε να κάνουμε την εκλογική διαδικασία τον Ιούνη, ίσως όμως και τον Μάη, ώστε να μην πέσουμε στο φουλ της τουριστικής σαιζόν.  Θα δοθεί έτσι και η δυνατότητα σε πολλά ακόμη σωματεία- μέλη μας να ολοκληρώσουν την εγγραφήτους στο Αθλητικό Μητρώο της Γ.Γ.Α, ούτως ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου.Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τις επιδημιολογικές συνθήκες που επικρατούν εκείνη την εποχή. Διότι βλέπουμε παραδείγματος χάρη πόσες αναβολές έχουν πάρει οι αρχαιρεσίες της ΕΠΟ».


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb