ΣΤΙΒΟΣ: Δεν τα κατάφερε η Καρύδη στο Τορούν - CorfuCorner.gr
06/03/2021

ΣΤΙΒΟΣ: Δεν τα κατάφερε η Καρύδη στο Τορούν

Η παρθενική παρουσία της Σπυριδούλας Καρύδη σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών, δεν στέφθηκε με επιτυχία, διότι παρόλο που είχε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στο του τριπλούν, εν τούτοις δεν κατάφερε να προκριθεί στον Τελικό.


Συγκεκριμένα, η 20χρονη Κερκυραία Πρωταθλήτρια, στην σπουδαία αυτή διοργάνωση, η οποία διεξάγεται στο Τορούν της Πολωνίας, αγωνίστηκε σε έναν πολύ απαιτητικό προκριματικό, με πολύ δυνατές αθλήτριες, έχοντας για όριο τα 14,10μ. και παρότι έχει δείξει πως τα άλματα στα 14 μ. είναι στις δυνατότητες της, παρόλα ταύτα σήμερα Σάββατο (6/3), δεν κατάφερε να κάνει ένα τέτοιο άλμα και παρέμεινε στην 11η θέση, με 13,69μ. στην πρώτη της προσπάθεια, ενώ η δεύτερη ήταν άκυρη.


Να επισημανθεί ότι η συμμετοχή της αθλήτριας του Κερκυραϊκού Γ.Σ, που προπονείται από τον Γιώργο Πομάσκι, σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση σε τόσο νεαρή ηλικία, αποτελεί μια σημαντική εμπειρία για εκείνην.


Η κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στις Νεάνιδε,ς μιλώντας στο «sports3.gr» μετά τον προκριματικό του αγωνίσματος, ανέφερε:
«Δεν το διαχειρίστηκα όπως έπρεπε θεωρώ, δεν βγήκε ο αγώνας όπως ήθελα. Ξεκίνησα λίγο περίεργα και το δεύτερο άλμα ήταν άκυρο, αλλά βγήκε αρκετά καλό. Μετά αγχώθηκα και δεν βγήκε όπως θα ήθελα. Ήταν ωραίος αγώνας, το στάδιο είναι τέλειο. Πάμε για ανοικτό τώρα».


Ανακοίνωση εξέδωσε και το τμήμα στίβου του Α.Ο Κέρκυρα, επισημαίνοντας τα εξής:


«Μπορεί η Σπυριδούλα μας να μην κατάφερε να μπει τελικό, όμως είναι σπουδαία αθλήτρια και αγωνίστρια και έχει πολλούς αγώνες μπροστά της.
Την ευχαριστούμε για τις μοναδικές αθλητικές στιγμές που μας χαρίζει και για το πρότυπο που περνάει στους νεότερους αθλητές/αθλήτριες.
Καλή συνέχεια στον ανοικτό στίβο»!

 

 Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb