Αγανάκτηση στην Γ΄ Εθνική! - CorfuCorner.gr
07/03/2021

Αγανάκτηση στην Γ΄ Εθνική!

Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε σε παράγοντες, προπονητές και παίκτες η απόφαση της Κυβέρνησης να αναστείλει τις προπονήσεις στη Γ' Εθνική κι ενώ πριν λίγες ημέρες είχε ανάψει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι αθλητικές δραστηριότητες και μάλιστα γινόταν λόγος για οριστική έναρξη των αγώνων στις 28 Μαρτίου.

 

Για μια ακόμη φορά, φάνηκε η ανοργανωσιά και η προχειρότητα των αρμοδίων, που μοίρασαν... φρούδες ελπίδες στους ανθρώπους, που από το υστέρημα τους συντηρούν τις ομάδες, ξοδεύοντας εκ νέου άσκοπα κάποια χρήματα για την μερική έστω επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, γιατί - ας μην κρυβόμαστε- το... νηστικό αρκούδι δύσκολα σηκώνεται να χορέψει.

 

Σαφώς κι αυτή η απόφαση έχει φέρει πολύ προβληματισμό σε όλα τα μέλη των 130 περίπου ομάδων της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, που πριν ένα δεκαήμερο και προερχόμενοι από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, ξεκίνησαν τις προπονήσεις από τις 22/2, όταν και είχε επιτραπεί η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους με την ΕΠΟ να ανακοινώνει επίσημα έναρξη 28 του Μάρτη.

Το συνεχές... κρυφτούλι από τους αρμοδίους, που αλλάζουν συνεχώς αποφάσεις, έχει... ξενερώσει τους πάντες και θεωρούμε ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο που δεν επιτρέπεται η αθλητική δραστηριότητα, αλλά η συνεχής κοροϊδία και ο μη σεβασμός προς κάποιους ανθρώπους, που με τα χίλια μύρια προβλήματα και με πολλές οικονομικές θυσίες, κρατούν ψηλά την σημαία του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Υπάρχουν κάποιοι κύριοι που μοιράζουν συνεχώς υποσχέσεις ότι θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, χωρίς βέβαια να είναι στην δική τους αρμοδιότητα, κοροϊδεύοντας ουσιαστικά τους παράγοντες.

 

Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά, αποδεικνύεται ότι οι υπεύθυνοι είναι ανεπαρκείς, δεν έχουν όραμα και ούτε είναι σε θέση να κατευθύνουν τον αθλητισμό στον σωστό δρόμο.

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb