Στηρίζει το αίτημα του Κεραυνού Αγ. Νικολάου η Αντιπολίτευση του δήμου νότιας Κέρκυρας. - CorfuCorner.gr
16/03/2021

Στηρίζει το αίτημα του Κεραυνού Αγ. Νικολάου η Αντιπολίτευση του δήμου νότιας Κέρκυρας.

Μέσω ανακοίνωσής του, ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου γνωστοποιεί μια θετική εξέλιξη που προέκυψε, αναφορικά με την ανακατασκευή του γηπέδου του χωριού σε σχέση με την ευνοϊκή στάση που κράτησαν οι τρείς συνδυασμοί της αντιπολίτευσης (Δημοκρατική Συνεργασία για το Νότο, Νότια Κέρκυρα Πολιτών και Λαϊκή Συσπείρωση Νότιας Κέρκυρας) .


Μεταξύ άλλων το σωματείο αναφέρει: «Μετά από επαφές που είχαμε με τους τρεις συνδυασμούς της αντιπολίτευσης του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για το θέμα του γηπέδου του Αγίου Νικολάου, ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ δείχνοντας ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και ΗΘΟΣ κράτησαν την ίδια στάση που είχαν κρατήσει και στο δημοτικό συμβούλιο στις 31-08-20 όπου είχε συζητηθεί ξανά το θέμα του γηπέδου μας, που δεν είναι άλλη από την ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ και ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ του δίκαιου αιτήματός μας για υλοποίηση του ΠΡΩΤΟΥ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ήδη από το 2019 εγκεκριμένου, ονοματοδοτημένου και χρηματοδοτημένου με 275.100 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ έργου που αφορά το γήπεδο Αγίου Νικολάου."


Παραθέτουμε το ακριβές κείμενο:

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους κατοίκους του χωριού και ολόκληρου του δήμου ότι μετά από επαφές που είχαμε με τους τρεις συνδυασμούς της αντιπολίτευσης του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για το θέμα του γηπέδου του Αγίου Νικολάου, ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ δείχνοντας ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και ΗΘΟΣ κράτησαν την ίδια στάση που είχαν κρατήσει και στο δημοτικό συμβούλιο στις 31-08-20 όπου είχε συζητηθεί ξανά το θέμα του γηπέδου μας, που δεν είναι άλλη από την ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ και ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ του δίκαιου αιτήματός μας για υλοποίηση του ΠΡΩΤΟΥ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ήδη από το 2019 εγκεκριμένου, ονοματοδοτημένου και χρηματοδοτημένου με 275.100 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ έργου που αφορά το γήπεδο Αγίου Νικολάου.
Αναγνωρίζοντας το ΔΙΚΑΙΟ, το ΗΘΙΚΟ, το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ αλλά και το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, καθώς το γήπεδο θα εξυπηρετεί τη νεολαία και τις ομάδες της ευρύτερης περιοχής, μας δήλωσαν προφορικώς αλλά και εγγράφως ότι συνεχίζουν να υποστηρίζουν, και αυτό θα κάνουν και στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο με την στάση και την ψήφο τους, ότι το γήπεδο του Αγίου Νικολάου έχει προτεραιότητα έναντι των υπολοίπων αθλητικών έργων του δήμου, ως εκ τούτου πρέπει να παραμείνει και να υλοποιηθεί μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ(από το οποίο έχει ΗΔΗ χρηματοδοτηθεί) και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Συμπερασματικά, διασκεδάζονται οι όποιοι φόβοι του κ. Δήμαρχου σχετικά με τη στάση της αντιπολίτευσης όσον αφορά το γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Με τα παρακάτω έγγραφα λοιπόν η αντιπολίτευση λύνει τα χέρια στον κ. Δήμαρχο και τον βοηθά να υλοποιήσει μέσω του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ το έργο που αφορά το γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Δεδομένης λοιπόν της στάσης σύσσωμης της αντιπολίτευσης αλλά και της πολιτικής βούλησης του κ. Δημάρχου, όπως σε εμάς έχει εκφραστεί, θεωρούμε ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ και ΔΕΔΟΜΕΝΗ την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ΥΠΕΡ της κατά ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ υλοποίησης του έργου που αφορά το γήπεδο Αγίου Νικολάου μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και την γρήγορη υλοποίηση του έτσι ώστε τον Σεπτέμβριο και αν όλα πάνε καλά μετά το πέρας του covid-19, η νεολαία του δήμου μας να μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα έργο ΥΠΟΔΟΜΗΣ για τον τόπο!!

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
26
Σεπτέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb