Απόφαση του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για ένταξη των γηπέδων Αγίου Νικολάου & Λευκίμμης στο «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» - CorfuCorner.gr
20/03/2021

Απόφαση του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για ένταξη των γηπέδων Αγίου Νικολάου & Λευκίμμης στο «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νότιας Κέρκυρας συνεδρίασε προχθές Πέμπτη(18/3) μέχρι αργά το βράδυ, με κεντρικό θέμα την ανακατασκευή του γηπέδου του Αγίου Νικολάου.

 

Ομόφωνα αποφασίστηκε η τροποποίηση της αίτησης του Δημάρχου, Κώστα Λέσση, με την οποία είχε ζητήσει την ένταξη στο πρόγραμμα του ταρτάν της Λευκίμμης (400.000 ευρώ) και την κατασκευή τεσσάρων (4) ηλεκτρικών πυλώνων εθνικών προδιαγραφών στο ήδη λειτουργικό γήπεδο του Πετριτή (190.000 ευρώ).


Η νέα τροποποιημένη αίτηση, ψηφισμένη πλέον από το δημοτικό συμβούλιο, ζητά την ένταξη στο πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" του ταρτάν της Λευκίμμης με προϋπολογισμό 325.000 ευρώ και τη τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, προϋπολογισμού 225.000 ευρώ, συν 50.000 που έχουν πιστωθεί ήδη στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.


Επ αυτού του γεγονότος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου προέβη στην κάτωθι ανακοίνωση:


«Αργά το βράδυ της Πέμπτης 18/3/2021, γύρω στις 12:00΄ το δημοτικό συμβούλιο Ν. Κέρκυρας ομόφωνα ψήφισε την εισήγηση του δημάρχου να τροποποιηθεί η υφιστάμενη μέχρι τώρα δική του αίτησή, με την οποία από τις 23/12/2020 είχε ζητήσει την ένταξη στο πρόγραμμα το ΤΑΡΤΑΝ της Λευκίμμης (400.000 ευρώ) και την κατασκευή τεσσάρων (4) ηλεκτρικών πυλώνων εθνικών προδιαγραφών στο ήδη λειτουργικό γήπεδο του Πετριτή (190.000 ευρώ).

Με τη νέα τροποποιημένη αίτηση ψηφισμένη πλέον από το δημοτικό συμβούλιο ζητείται η ένταξη στο πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" του ΤΑΡΤΑΝ της Λευκίμμης προϋπολογισμού 325.000 ευρώ και η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου προϋπολογισμού 225.000 ευρ συν 50.000 που έχουν πιστωθεί ήδη στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου. Με ανακούφιση πληροφορήθηκαν τόσο οι φορείς όσο και οι κάτοικοι του Αγ. Νικολάου τη θετική αυτή εξέλιξη και αισιοδοξούν ότι το γήπεδο του Αγ. Νικολάου θα ανακαινιστεί και θα καταστεί λειτουργικό τόσο για την αθλητική ομάδα του χωριού "ΚΕΡΑΥΝΟΣ", όσο και για εκείνες άλλων γειτονικών χωριών του δήμου.


Ο Πολιτιστικός σύλλογος Αγ. Νικολάου εκφράζει την ευαρέσκειά του και τις θερμές ευχαριστίες του για τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τις δημοτικές παρατάξεις που είχαν την καλοσύνη να υπερασπιστούν και να υποστηρίξουν το δίκαιο και χρόνιο αίτημα ενός ολόκληρου χωριού. Ευχόμαστε το προτεινόμενα με τη νέα αίτηση έργα να βοηθήσουν να αυξηθεί η φιλία και η συνεργασία μεταξύ όχι μόνο όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό αλλά και όλων των κατοίκων του δήμου της Ν. Κέρκυρας».


Ανακοίνωση, ωστόσο, εξέδωσε και ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου τονίζοντας τα ακόλουθα:

 «Μέχρι τη νίκη, πάντα! Όταν παλεύεις με το δίκιο στο πλευρό σου κερδίζεις. Μόλις ψηφίστηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο η παραμονή και υλοποίηση του γηπέδου του Αγίου Νικολάου μέσω του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο μέχρι να υλοποιηθεί το έργο! Χαμένες μάχες είναι οι μάχες που δεν δίνονται».

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
26
Σεπτέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb