Το προπονητήριο του Πλάντραφου καθάρισαν οι παλαίμαχοι του ΑΟ Κέρκυρα - CorfuCorner.gr
01/06/2021

Το προπονητήριο του Πλάντραφου καθάρισαν οι παλαίμαχοι του ΑΟ Κέρκυρα

Σε άλλον έναν εθελοντικό καθαρισμό (μετά από αυτό στα προπύλαια του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας) προέβησαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Κέρκυρα , ορισμένοι εκ των οποίων συμπεριλαμβάνονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου.


Σειρά τώρα είχαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πλάντραφου, στον Ποταμό, οι οποίες -όπως είχε δημοσιεύσει το CORFU CORNER. GR σε σχετικό του άρθρο στις 5/1/2021, με τίτλο «Αίσχος! Το προπονητικό κέντρο του Πλάντραφου κατάντησε... αχούρι! » , συνοδευόμενο από αποκλειστικό φωτορεπορτάζ- ήταν σε απελπιστική κατάσταση, παρουσιάζοντας εικόνα πλήρους εγκατάλειψης και εξαθλίωσης.

Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της ομάδας ανασκουμπώθηκαν και με πρωτεργάτη και πάλι τον βετεράνο τερματοφύλακα, Νίκο Μεσημέρη, καθάρισαν από χόρτα το προπονητήριο.

Ας δούμε την ανακοίνωση του σωματείου της πόλης:

«Στα πλαίσια της Αθλητικής και Κοινωνικής προσφοράς του ο Σύλλογός μας και σε συνεργασία με τον ΣΥ.Π.Α.Π. του Δήμου Κερκυραίων ανέλαβε την πρωτοβουλία για τον καθαρισμό των βοηθητικών αθλητικών εγκαταστάσεων στον Πλάντραφο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τον παλαίμαχο του Συλλόγου Νίκο Μεσημέρη, που με προσωπική εργασία έφερε σε πέρας τον καθαρισμό όσο και τον Γραμματέα μας Δημήτρη Μπόρτς που οργάνωσε το project».

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
26
Σεπτέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb