Φάσκεις και αντιφάσκεις, Σπύρο Μέριανε! - CorfuCorner.gr
18/08/2021

Φάσκεις και αντιφάσκεις, Σπύρο Μέριανε!

Την μία του φταίει ο εαυτός του, την άλλη του φταίνε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας! Την επόμενη, ποιος ξέρει, μπορεί να του φταίει η... τρύπα του όζοντος!


Στον Σπύρο Μέριανο αναφερόμαστε, τον Πρόεδρο της Βολίδας Κάτω Γαρούνα, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται σε σύγχυση και δεν ξέρει σε ποιον να... πρωτοχρεώσει το κατάντημα του ιστορικού σωματείου.


Εμείς, όπως πάντα, «μιλάμε» με στοιχεία και ντοκουμέντα. Πριν από 9 μήνες, στις 9 Οκτωβρίου 2020, λίγες μέρες μετά την παραίτηση του συλλόγου από τις διοργανώσεις της ΕΠΣΚ, ο «Καρέκα» είχε κάνει μια γραπτή δήλωση (κάντε κλικ ΕΔΩ για να την ξαναδιαβάσετε), στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτού του ιστορικού σωματείου, με την οποιαδήποτε κατάληξη εγώ σαν Πρόεδρος και στη συνέχεια του Συμβουλίου μου. Είμαι στη διάθεση εγώ προσωπικά να εξηγήσω στον οποιοδήποτε έχει ερωτήσεις και απορίες σχετικά με την πορεία της ομάδας και την κατάληξή της».


Ωστόσο, πριν από τρεις εβδομάδες, ο φίλτατος Σπύρος έκανε... στροφή 180 μοιρών. Ή μάλλον προέβη σε μια... θεαματική κωλοτούμπα! Στις 29 Ιουλίου 2021, στο Facebook του CORFUCORNER.GR και κάτω από το άρθρο μας με τίτλο «Γιατί δεν τήρησες τον λόγο σου, κύριε Μέριανε;», έγραψε σχόλιο, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Όσον αφορά την Βολίδα, την οποία διέλυσαν παίκτες του χωριού και όχι εγώ, σε προπονητές ποδοσφαίρου δεν οφείλω ούτε ένα ευρώ, σε αντίθεση σε προπονητές που είχαν δίπλωμα δασκάλου θαλασσίου σκι και ήθελαν να λέγονται προπονητές ποδοσφαίρου και στερούσαν σε ομάδα Α1' Κατηγορίας Κέρκυρας την ένταξή τους στο Μητρώο της ΓΓΑ, εννοείται πως όχι μόνο δεν χρίζουν αμοιβής, αλλά πρέπει να πληρώσουν».


Αγαπητέ «Καρέκα», κατ' αρχάς έστω κι εμμέσως παραδέχεσαι δημοσίως ότι χρωστάς λεφτά σε προπονητές, κάτι το οποίο άλλωστε είχες ομολογήσει και στην ιστοσελίδα μας τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν μας είχες τηλεφωνήσει. Αν θες να θυμηθείς τι μας είχες πει, κλίκαρε ΕΔΩ. Επειδή, όμως, έχεις το θράσος να επιδιώκεις την απαξίωση ορισμένων ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκες και με έναν εκ των οποίων μάλιστα έχεις υπογράψει και ιδιωτικό συμφωνητικό (κλίκαρε ΕΔΩ), μπες ΕΔΩ για να δεις την επίσημη λίστα με τους διπλωματούχους και πιστοποιημένους τεχνικούς, του νησιού, όπως την δημοσιοποίησε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας. Δυστυχώς για σένα, μέσα περιλαμβάνονται όλοι οι προπονητές που δούλεψαν στην Βολίδα τα τελευταία χρόνια, μερικούς από τους οποίους όχι μόνο άφησες απλήρωτους, αλλά κι από πάνω δεν τους σέβεσαι...


Αλλά αυτό το αντιπαρερχόμαστε. Κάπου αλλού θα σταθούμε, αξιότιμε κύριε Μέριανε. Ενώ πριν από λίγο καιρό έλεγες ότι αναλαμβάνεις πλήρως την ευθύνη για την κατάληξη της Βολίδας, τώρα ισχυρίζεσαι πως την ομάδα την διέλυσαν οι ποδοσφαιριστές του χωριού! Δικά σου κείμενα είναι, με τα χεράκια σου τα έγραψες. Δηλαδή, φάσκεις και αντιφάσκεις! Μπράβο σου, ωραίος είσαι εσύ. Αποτυγχάνεις παντελώς ως παράγοντας και «τα φορτώνεις» στους παίκτες και στους προπονητές. Άξιος, θερμά σου συγχαρητήρια! Ούτε που σε νοιάζει που με αυτή σου την συμπεριφορά, όχι μόνο μπήγεις το μαχαίρι πιο βαθιά στην πληγή του συλλόγου, αλλά κι εκθέτεις ανεπανόρθωτα την παράταξη «Κερκυραϊκή Συμμαχία», με την οποία θέτεις υποψηφιότητα για να εκλεγείς στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας...

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
26
Νοέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb