10/07/2017

ΣΤΙΒΟΣ: Επτά κερκυραϊκά μετάλλια στο Πανελλήνιο της Κατερίνης

Ένα ακόμη καταπληκτικό σαββατοκύριακο για τον κερκυραϊκό στίβο ήταν αυτό που πέρασε! Στο Πανελλήνιο Πρώταθλημα Εφήβων-Νεανίδων που διεξήχθη στην Κατερίνη, οι αθλητές του νησιού ανέβηκαν 7 φορές στο βάθρο των νικητών κατακτώντας ισάριθμα μετάλλια.


Συγκεκριμένα, προχθές Σάββατο (8/7), η αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρα, Παναγιώτα Δόση, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ύψος νεανίδων με άλμα 1.82, ενώ το χρυσό κατέκτησε και ο αθλητής του Κερκυραϊκού Γ.Σ, Δημήτρης Μονόπωλης, στο τριπλούν εφήβων, με επίδοση 15.68.


Επίσης, ο Νίκος Νεράντζης στο επί κοντώ είχε την ίδια επίδοση με τον Μανώλη Καραλή κι έχασε το χρυσό μετάλλιο σε άλμα μπαράζ, όπου ο Καραλής ξεπέρασε το 5.30, αφήνοντας τον αθλητή του Κερκυραϊκού Γ.Σ δεύτερο, με το ασημένιο μετάλλιο. Εξάλλου,το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στο τριπλούν κορασίδων η Σπυριδούλα Καρύδη του Κερκυραϊκού Γ.Σ, με άλμα 12.18, που αποτελεί και ατομική της επίδοση. Τέλος, ο Χαράλαμπος Βασιλάκης του Κερκυραϊκού Γ.Σ, με επίδοση 16.73, κατέλαβε την πέμπτη θέση στη σφαιροβολία.


Χθες Κυριακή (9/7), άλλα τρία μετάλλια (1 αργυρό και 2 χάλκινα) πρόσθεσαν στην συλλογή τους οι Κερκυραίοι έφηβοι και νεάνιδες. Συγκεκριμένα, νωρίς το απόγευμα, δύο αθλητές του Κερκυραϊκού Γ.Σ, ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης με άλμα 7.59, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο μήκος, ενώ ο Δημήτρης Μονόπωλης, επίσης στο μήκος, με άλμα 7.21 πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα, αλλά στις Νεάνιδες, η Σπυριδούλα Καρύδη του Κερκυραϊκού Γ.Σ με άλμα 5.95, για δύο μόλις εκατοστά έχασε το χρυσό μετάλλιο και για ένα το αργυρό, καταλαμβάνοντας τελικά την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο).

 

Κείμενο: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 
Σάββατο
23
Σεπτέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Ιρις, Ιριδα, Ξανθίππη, Ξανθή, Ξανθούλα (www.xanthippi.gr), Ξάνθιππος, Πολυξένη, Ξένη, Ξένια, Ραΐς, Ραΐδα (πηγή : www.eortologio.gr)
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε με την αντικατάσταση του Ελευθερόπουλου από τον Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb