10/07/2017

ΣΤΙΒΟΣ: Επτά κερκυραϊκά μετάλλια στο Πανελλήνιο της Κατερίνης

Ένα ακόμη καταπληκτικό σαββατοκύριακο για τον κερκυραϊκό στίβο ήταν αυτό που πέρασε! Στο Πανελλήνιο Πρώταθλημα Εφήβων-Νεανίδων που διεξήχθη στην Κατερίνη, οι αθλητές του νησιού ανέβηκαν 7 φορές στο βάθρο των νικητών κατακτώντας ισάριθμα μετάλλια.


Συγκεκριμένα, προχθές Σάββατο (8/7), η αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρα, Παναγιώτα Δόση, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ύψος νεανίδων με άλμα 1.82, ενώ το χρυσό κατέκτησε και ο αθλητής του Κερκυραϊκού Γ.Σ, Δημήτρης Μονόπωλης, στο τριπλούν εφήβων, με επίδοση 15.68.


Επίσης, ο Νίκος Νεράντζης στο επί κοντώ είχε την ίδια επίδοση με τον Μανώλη Καραλή κι έχασε το χρυσό μετάλλιο σε άλμα μπαράζ, όπου ο Καραλής ξεπέρασε το 5.30, αφήνοντας τον αθλητή του Κερκυραϊκού Γ.Σ δεύτερο, με το ασημένιο μετάλλιο. Εξάλλου,το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στο τριπλούν κορασίδων η Σπυριδούλα Καρύδη του Κερκυραϊκού Γ.Σ, με άλμα 12.18, που αποτελεί και ατομική της επίδοση. Τέλος, ο Χαράλαμπος Βασιλάκης του Κερκυραϊκού Γ.Σ, με επίδοση 16.73, κατέλαβε την πέμπτη θέση στη σφαιροβολία.


Χθες Κυριακή (9/7), άλλα τρία μετάλλια (1 αργυρό και 2 χάλκινα) πρόσθεσαν στην συλλογή τους οι Κερκυραίοι έφηβοι και νεάνιδες. Συγκεκριμένα, νωρίς το απόγευμα, δύο αθλητές του Κερκυραϊκού Γ.Σ, ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης με άλμα 7.59, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο μήκος, ενώ ο Δημήτρης Μονόπωλης, επίσης στο μήκος, με άλμα 7.21 πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα, αλλά στις Νεάνιδες, η Σπυριδούλα Καρύδη του Κερκυραϊκού Γ.Σ με άλμα 5.95, για δύο μόλις εκατοστά έχασε το χρυσό μετάλλιο και για ένα το αργυρό, καταλαμβάνοντας τελικά την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο).

 

Κείμενο: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Αγριππίνα, Αριστοκλής, Αριστοκλέας, Αριστόκλεος, Λούλου, Λούλης, Λούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb